5 film a tökéletes vasárnapi pihenéshez

Kikacsolódnál egy kicsit ma este? Akkor mutatjuk, melyek lesznek a legszuperebb filmek ma a tévében, neked pedig nincs más dolgod, mint választani, majd kényelmesen bekuckózni!

5 film a tökéletes vasárnapi pihenéshez

Mi kell az ideális vasárnaphoz? Egy gyorsan elkészíthető, finom ebéd, és néhány menő film, ami mellett lustizhatsz egy jót – segítünk a választásban, jó?

Micsoda nő! (RTL KLub, 19:50)

Edward Lewis (Richard Gere) menő üzletember, aki éppen Los Angeles-ben tartózkodik üzleti ügyei miatt. Egy este meglátja az utcán a csinos és kezdő prostituáltat, Viviant (Julia Roberts), aki annyira megtetszik neki, hogy felhívja magához. A közös kaland olyan jól sikerült, hogy a férfi megkéri a nőt, legyen a partnere egy fontos üzleti héten. Vivian igent mond, ám ekkor még nem tudja, mi minden vár még rá…

Átejtve (SUPER TV2, 21:00)

Leonardo egy beképzelt playboy, aki a jachtja takarítására szerződteti Kate-et (Anna Faris), az elvált, gyerekeit egyedül nevelő nőt. Egy nap azonban teljesen igazságtalanul rúgja, akinek még a fizetését sem hajlandó odaadni. Még ugyanezen a napon Leo kiesik a hajókorláton partizás közben és Oregon partjainál tér magához. Az emlékezete azonban nem a régi, semmi nem jut eszébe, még az sem, kicsoda ő. Ezt kihasználva jelenik meg Kate, aki azt hazudja neki, ő a férje. Hazaviszi a pasit, akinek ezentúl bizony dolgoznia kell.

A bűn királynői (HBO2, 19:30)

New York legveszélyesebb negyedében járunk, ahol a maffiózók uralkodnak mindenek felett. Egy napon azonban a rendőrségnek mégis sikerül letartóztatnia hármat a fejesek közül, így viszont a családjaik védelem és pénz nélkül maradnak. A három feleség (Elizabeth Moss, Tiffany Haddish, Melissa McCarthy) azonban úgy dönt, nem hagyja magát. Hamar belejönnek a dologba, az ellenfelek pedig egy életre megtanulják, velük nem lehet packázni.

Egyenesen át (AXN, 21:00)

Néhány orvostanhallgatót semmi nem érdekel jobban, csak az, vajon mi van a halál után. Ezért őrült kísérletbe kezdenek, aminek során saját magukat juttatják pár percre a klinikai halál állapotába. Ezzel azonban nem kellett volna szórakozniuk, mert hamarosan nagyon durva látomások kezdik kínozni őket. Vagy talán ez a valóság? Egy biztos, hatalmas veszélyben vannak és azt sem tudják, mivel állnak szemben. Képesek lehetnek visszanyerni az irányítást az életük felett?

Mr. és Mrs. Smith (AMC, 20:00)

Jane (Angelina Jolie) és John (Brad Pitt) látszólag átlagos, fiatal házaspár. Azonban mindketten sötét titkot rejtegetnek: bérgyilkosok, akik ráadásul olyan szervezeteknek dolgoznak, akik egymás ellenségei. Egy nap azt a feladatot kapják, hogy öljék meg a másikat. Csinos, kertvárosi otthonukból hamarosan semmi nem marad, ádáz háború indul, de azt nem lehet tudni, ki lesz a befutó.

Mert filmekből sosem elég:

Még több

Te Te Te