3 csillagjegy, akivel a legnehezebb dolgod van egy párkapcsolatban

Szép dolog a szerelem, de ezekkel a csillagjegyekkel nehéz is egyben. Mutatjuk a listát, kiknél lesz szükséged extra adag türelemre egy kapcsolatban.

3 csillagjegy, akivel a legnehezebb dolgod van egy párkapcsolatban

Szögezzük le már az elején: nem gondoljuk azt, hogy bizonyos csillagjegyek jobbak vagy rosszabbak, mint mások, de tény, hogy amíg egyeseknél alap, hogy rugalmasok és megértőek, mások inkább diktálják a szabályokat, nem pedig követik – még egy párkapcsolatban is.

Halak

Romantikus, érzelmes, bonyolult, és nagyon hullámzó a hangulata. Ha egy Halak fiúval/lánnyal szerettek egymásba, bizony fel kell készülnöd, hogy amennyit ad, annyit el is vesz a másik fél. A hangulatingadozásait, a személyes vagy munkahelyi sérelmeit, jobban mondva az ebből fakadó rosszkedvét nem tudja kivonni a kapcsolatból, ő az, akinek az élete minden területét egy adott hangulat határozza meg, ami villámgyorsan meg is változhat. Igen, úgy hangzik, mint egy hullámvasút.

Oroszlán

Egészen addig doromboló és kedves kiscica, amíg az ő akarata érvényesül. Nem, ő nem csak a munkahelyen akar vezetni, a párkapcsolataiban is alap számára, hogy övé az első, a második és az utolsó szó. Tökéletesen kijön, jobban mondva tökéletesen idomulnak hozzá az olyan harmóniára törekvő csillagjegyek, mint a Mérleg vagy a Vízöntő, de igazi katasztrófához vezet, ha pont olyan domináns jegyekkel próbál meg randizni, mint amilyen ő is.

Kos

A Kos igazi önmegvalósító, aki hajlamos úgy tekinteni a környezetére, mint a saját asszisztens csapatára – még akkor is, ha az illető a szerelme. A kezdeti fellángolást persze ő is megtiszteli, a kevésbé rózsaszín hétköznapokban viszont ő az, aki megszabja a felállást. Csapatjátékosok előnyben, aki viszont kifejezetten érzékeny arra, hogy ő és az érdekei mindig csak másodlagosak maradnak egy kapcsolatban, inkább messziről kerülje a Kos jegy szülötteit.

Horoszkópból és csillagjegyekből sosem elég, igaz?

Még több

Te Te Te