3 csillagjegy, aki legkevésbé bánik jól a pénzzel

Vagy azért, mert nem tartják elég fontosnak, vagy azért, mert szeretik tárgyakban látni a fizetésüket. Nézd meg, kik azok a csillagjegyek, akinek nem igazán megy a spórolás.

3 csillagjegy, aki legkevésbé bánik jól a pénzzel

Ha bejön egy kis extra pénz vagy munkahelyi jutalom, ők azok, akik azonnal elköltik. Valakit frusztrált, míg más ettől érzi igazán, hogy él, megint mások pont ebből merítenek erőt. Nézd meg, szerepelsz-e azon csillagjegyek listáján, akik a kiadásaikat és a pénzügyeiket kevésbé kezelik jól.

Vízöntő

Az az igazság, és ezt te is tudod magadról, hogy hatalmas hippi vagy. A pénz és körülötted felépített világ egy dolog, de közel sem olyan fontos, mint az, te és a környezeted jól érezzétek magatokat. Nem csinálsz belőle problémát, ha egy lakás nem a tiéd, hanem csak bérlő vagy, ha viszont ahhoz van kedved, igenis megengeded magadnak és a barátaidnak, hogy rendelj egy nagyon durván finom vacsorát valamelyik puccos helyről.

Halak

Te vagy az az ember, aki bármikor erőt és önbizalmat merítesz egy kis online shoppingolásból, és nem szégyelled. Az persze frusztrál, amikor szembenézel vele, már megint érkezett egy könyv, amit nem lesz időd elolvasni, vagy egy pulcsi, aminek már végképp nincs helye a gardróbodban, de nálad ezek nem is hosszú távú befektetésekről szólnak, inkább egyfajta – sajnos gyorsan múló – terápiaként.

Ikrek

Fogalmazzunk úgy, hogy elég nagy kontrasztokban gondolkodsz, ha a pénzügyeidről van szó. A spórolás nálad kimerül a nagyon szigorú kuporgatásban, amiből hamar eleged lesz, és duplán jutalmazod meg magad. Ami a kiadás-spórolás egyensúlyt illeti, utóbbi sajnos egyáltalán nem, vagy csak alig érvényesül, szóval ez pont egy olyan lecke, amiből még hátravan néhány fejezet. De tudod mit? Ideje, hogy lapozz, és meglepetéseket okozz a környezetednek.

Elmélyülnél a csillagjegyek és horoszkópok között?

Még több

Te Te Te