6 csillagjegy, akik örökre barátok maradnak

Talán nem beszélnek minden egyes nap, vagy befigyelt már néhány komolyabb vita, de egy biztos: jöjjön bármi, a következő csillagjegyek barátsága egy életre szól.

6 csillagjegy, akik örökre barátok maradnak

Ha az első kávédat kortyolva már ezerrel olvasod a napi horoszkópodat, és nem hozol meg komolyabb döntést anélkül, hogy ne csekkoltad volna, mi vár rád a csillagok szerint, valószínűleg a kapcsolataid során is kíváncsi vagy rá, mire számíthatsz a barátaidtól, pasidtól vagy kollégáktól a csillagjegyük alapján. Ezúttal azt mutatjuk meg, kik azok a párosok, akik örökre barátok maradnak.

Halak-Ikrek

Nem mondjuk, hogy nincsenek vitáik, hiszen mindkét jegyben eleve sok a belső ellentmondás, konfliktus. De pont ezért értik meg egymást mindennél és mindenkinél jobban. A Halak-Ikrek párosnál még a barátság is szenvedélyes, vitákkal teli, de ha megértésről van szó, azonnal bevetik magukat. Mindenkinél érzékenyebbek, ha szeretetnyelvről van szó, és pontosan tudják, mire van szüksége a másiknak. Ha baj van, fókuszált figyelemmel teremnek ott AZONNAL, egy szebb időszakban viszont nem feltétlenül egymás társaságát keresik. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lenne köztük eltéphetetlen kötelék egy életen át.

Vízöntő- Skorpió

A Skorpió az egyik leginkább félreértett, sőt meg nem értett jegy. Ő az, aki felett az emberek a leggyorsabban hoznak ítéletet, és mindegy, milyen személyiségfejlődésen megy át, ez nem igazán hat meg másokat. Pont ezért jön ki ennyire jól az elképesztően rugalmas, kedves és mély érzésű Vízöntővel, aki sosem hagyja magát befolyásolni. Inspiráció, megértés, támogatás – ez az, ami akár évtizedeken keresztül jellemezheti a kapcsolatukat.

Mérleg-Nyilas

Egy újabb páros, akiket az ellentéteik tesznek olyan összetartóvá. A Nyilas abban támogatja a Mérleget, amiben ő a leggyengébb: hogyan álljon ki magáért, képviselje félelem nélkül az álláspontját, vagy álljon bele egy konfliktusba. Egy, a külvilággal állandóan harcban álló Nyilasnak pedig belső menedék egy olyan kiegyensúlyozott személyiség, mint a Mérleg.

Horoszkópból és csillagjegyekből sosem elég:

Még több

Te Te Te