Az 5 legdurvább teória az új Harry Potter-sorozatról

Minden Potter-fan élete megváltozott, amikor januárban kiderült, új Harry Potter-sorozat készül. Azóta nem kevés teória terjed a neten a folytatással kapcsolatban, mutatjuk a legvadabbakat!

Az 5 legdurvább teória az új Harry Potter-sorozatról

Ha te is igazi Harry Potter rajongó vagy, akkor biztosak vagyunk benne, hogy neked is megdobbant a szíved, amikor kiderült, az HBO Max egy új Harr Potter-sorozatban gondolkodik. Persze semmi hivatalos infó nem derült még ki, annyi történt, hogy a Hollywood Reporternek egy névtelen forrás elárulta, hogy a stúdió írókat keres egy olyan új produkcióhoz, ami HP varázsvilágában játszódik majd. De ebből az is egyértelműen kiderül, hogy a projekt még nagyon a korai fázisában van, nyilvánvalóan még a forgatókönyvet sem kezdték el így írni. Persze a Twitter népe ezúttal is mozgásba lendült, és amellett, hogy a túlnyomó többség örül a hírnek, sokan kiakadtak, és nem értik, miért nem lehet most már békén hagyni az amúgy kerek sztorit?

És ahogy ilyenkor lenni szokott, a teóriák is elkezdtek megjelenni a neten, hogy vajon miről szól majd a sorozat! Most össze is gyűjtöttük neked a leghajmeresztőbb és legérdekesebb verziókat.

Tekergők Spin-off

Az egyik elmélet szerint nem folytatásról vagy előzménytörténetről lesz szó, hanem a Tekergők sztoriját fejti majd ki a sorozat. Vagyis James Potter, Sirius Black, Remus Lupin és Peter Pettigrew sulis kalandozásait, csíntetteit mutatja be. Tudod, ők azok, akik azért váltak animágussá, hogy Remust segítsék, amikor minden hónapban holdtöltekor vérfarkassá változik, és ők alkották meg a Tekergők Térképét is. Az elmélet szerint a tini Piton professzor is szerepet kapna benne. Nem rossz, nem rossz, de talán ez önmagában elég gyengus lenne egy egész sorozatnak. Mit gondolsz?

via GIPHY

Tom Denem átalakulása

Na ez már egy sokkal izgisebb verzió! Sokan ugyanis arra tippelnek, hogy a sorozat azt mutatja majd meg, hogyan válik a frusztrált, félelmekkel teli árva fiúból egyre sötétebb, gonoszabb és nagyhatalmúbb varázsló. És hát melyik rajongó ne lenne kíváncsi azokra az időkre, amikor Tom befejezi az iskolát, majd szépen lassan leigázza az egész világot. Ráadásul ebben a szálban rengeteg lehetőség van: akció, romantika, látványos elemek, izgalmak. Ráadásul a negatív hősök mostanában nagyon mennek Hollywoodban (Joker, Loki-sorozat), szóval erre a teóriára mi abszolút csillagos ötöst adunk!

via GIPHY

A Főnix Rendje

A könyvekben és a filmben is csak az ötödik résznél került elő a Dumbledore által alapított titkos társaság, pedig már sokkal régebb óta működött. Egész pontosan akkor hozták létre, amikor Voldemort hatalomra került. A Rend ráadásul rengetegszer megmentette Harry és barátai életét, és fontos szerepük volt a Sötét Nagyúr legyőzésében, ezért gondolják a fanok, hogy lenne értelme egy egész évadot szentelni nekik. Háááát, nem tudjuk, annyira nem jöttünk lázba…

via GIPHY

Harry Potter, mint auror

Ugye neked sem volt elég kielégítő Harry felnőtt életéből az az egy jelenet, amit a Halál Ereklyéi végén mutattak? Nem vagy ezzel egyedül! Ezért merült fel sok netezőben, hogy esetleg az új sorozat szólhatna Harry auror karrierjéről. Amúgy is izgalmas téma az aurorok világa, és az a folyamat, ahogy be lehet kerülni ebbe az elit alakulatba, hát még ha ehhez Harry és Ron karaktere is társul! De hogy elbírna-e több évadot ez a szál, abban nem vagyunk biztosak.

via GIPHY

A Roxforton túl…

A másik izgalmas szál, ami lázba hozta a HP-fanokat, az a többi varázslóiskola kérdése. A Tűz Serlegében már kiderült jó néhány részlet két másik suliról, a Legendás állatok és megfigyelésükben pedig az amerikai varázslóiskolát is megemlítették párszor, de ennyi. Most már ideje lenne jobban megismerni más mágussulikat is részletesebben, igaz? Sok fan-teória szerint ezért az új sorozat egy másik iskolában játszódik majd, és nem lesz semmi köze Harryhez. Te örülnél neki?

via GIPHY

És amivel az HBO Max mostanában még előrukkol:

Még több

Te Te Te