Ezek a legidegesítőbb csillagjegyek

A többség szerint a következő csillagjegyekhez rengeteg türelem és empátia kell, de sokszor még ez sem elég.

Ezek a legidegesítőbb csillagjegyek

Minden csillagjegynek megvan a maga idegesítő kis aprósága, ezek a csillagjegyek viszont határozottan gyakran húzzák ki a gyufát másoknál egy-egy szokásuk miatt. Most kiderül, szerepel-e valamelyik barátnőd, kollégád, esetleg a pasid, vagy te magad a listán.

Oroszlán

Az erősséged, ami a makacsságod, egyben a gyengeséged is, ha arról van szó, hogyan fogadtasd el magad a környezetedben. Utóbbi olyan szinten nem cél számodra, hogy gyakran versenyt csinálsz a magányos farkas játékból, és nálad jobban senki nem élvezi a különc címkét, és azt, ha kilógsz egy közösségből. Sajnos a környezetednek ebből pont az jön le, hogy automatikusan mások felé helyezed magad. Azzal, hogy elismersz másokat és teret adsz a többiek ötleteinek is, javíthatsz a megítéléseden. Szerintünk érdemes lenne elgondolkodnod rajta!

Kos

Aki igazán ismer, az tudja, hogy önzetlen, kedves és csupaszív személyiség vagy, aki viszont csak a felszínt kapja belőled, annál sajnos pillanatok alatt elásod magad. Könnyen úgy tűnhet, szereted, ha minden IS rólad szól, és nem igazán vagy nyitott arra, mire vágyik a másik. Pedig azzal, hogy örökösen a középpontba vágysz, pont a belső bizonytalanságaidat próbálod meg ellensúlyozni. Neked is több energiád marad, ha néha a háttérben pihenhetsz, és a többiek is elfogadóbbak lesznek veled szemben.

Ikrek

Egy-egy intenzívebb napodon nagyon nehéz kiigazodni a hangulatingadozásaidon. Az egyik percben átrendeznéd az otthonodat, a következőben mindent utálsz magad körül, és legszívesebben elköltöznél. Mindez talán a közvetlen környezeted számára a legnehezebb, akik hatalmas adagot kapnak az ellentmondásaidból. A probléma onnan fakad, hogy ahelyett, hogy megtartod magadnak a kipattanó gondolataidat, azonnal bevonsz másokat, akik viszont bíznak benned, építenek a szavadra, majd masszívan csalódnak. Így már nem is olyan érthetetlen, miért ennyire bosszúsak, igaz?

Mert csillagjegyekből és horoszkópból egyszerűen sosem elég:

Még több

Te Te Te