Gelencsér Tímea gyerekkori álma valóra vált

A gyönyörű műsorvezető, Gelencsér Tímea rá a bizonyíték, hogy az álmok, ha nagyon akarod, bizony megvalósulnak. Neki pont egy olyan, amit kislány kora óta dédelget.

Gelencsér Tímea gyerekkori álma valóra vált

Gondoltad volna, hogy az Exatlon műsorvezetője, Gelencsér Tímea gyerekkorában arról álmodozott, hogy egyszer légiutas-kísérő lesz? Penge volt földrajzból és angolból, és úgy érezte, ez elég alap, hogy megvalósítsa céljait. A karrierjét ugyan nem erre építette, a műsornak hála viszont Dominikán, egy magángépen élhette át az élményt.

Az Exatlon jutalomjátékán bújhatott stewardess ruhába, és hogy mennyire élvezte a dolgot, arról a Borsnak mesélt: „Próbáltam felidézni, hogy milyen visszatérő mondataik vannak a stewardesseknek, hogy viselkednek. Minden infót begyűjtöttem a gépről, ami érdekes lehet, nagyon felvillanyozott a feladat, ráadásul az egyenruha is nagyon tetszett, szóval vártam az élményt. Menő az egész. A két pilóta nagyon aranyos volt, mindent megmutattak és elmeséltek, ami nagyon tetszett, nagyon jót beszélgettünk. Beülhettem a pilótafülkébe, én ott voltam, amíg a versenyzők megérkeztek, meglepetés volt számukra, hogy én is ott vagyok.” – áradozott az élményről Timi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

Mégis mi állt az álma útjában?

Hogy miért nem valósult meg hamarabb a dolog? A gyönyörű műsorvezető erről is beszámolt: „Nagyon arra vágytam, hogy utazhassak, hogy világot lássak. Egyébként is mindig mehetnékem van, nyaraláskor is az aktív pihenés híve vagyok, nem tudok egyhelyben maradni sokáig, mindig fel akarom fedezni a helyet, ahol vagyok éppen. Amikor 14 évesen először odakerültem, hogy repülőre ültem és valójában láttam, hogy milyen is a stewardesseknek, akkor rájöttem, hogy ez nem egészen az, amit én gyerekként gondoltam. Az persze még mindig irigylésre méltó, hogy bejárják a világot. Nagyon szabadlelkű vagyok, nem szeretem ezt a fajta bezártság-érzetet, amit mondjuk egy repülőgép, mint munkahely jelent.” – magyarázta Timi, majd hozzátette, nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért a munkája miatt kiélheti az utazás irányi szenvedélyét.

Ne maradj le a legfrissebb magyar sztárhírekről:

Még több

Te Te Te