Kim Kardashiant új hobbija miatt savazza a net

Szerintünk határozottan menő Kim Kardashian szenvedélye, az internet népe viszont egyelőre inkább annak örül, hogy nagyjából mindenki profibb nála ezen a területen.

Kim Kardashiant új hobbija miatt savazza a net

Felejts el mindent, amit Kim Kardashianről tudsz, pláne úgy, hogy a mai napig képes arra, hogy előrántson valami teljesen random meglepetést a tarsolyából. Tudtad például, hogy szakállasagámája van? Na és azt, hogy jogi tanulmányokat folytat? És hogy lásd, tudjuk fokozni, itt a legújabb hír: Kim Kardashian mostanában előszeretettel golfozik.

A reality-hősnő és ügyeletes szépségmogul azután osztott meg Instagram sztorijában néhány golfos fotót és videót, miután egy cég ajándék felszerelést küldött neki. Természetesen a Twitter azonnal lecsapott a dologra, és ha finoman is, de ízekre szedték a nyilvánvalóan teljesen kezdő Kimet. Viccesen megjegyezték, hogy valószínűleg ő az egyetlen a messzi-messzi galaxisban, aki Yeezy 700 V3 Azael cipőt visel golfozás közben, míg más abban fürdött, kifejezetten elit érzés valamiben sokkal jobbnak lenni, mint Kim Kardashian.

Kim, mi egyszerűen csak örülünk annak, hogy a válásod után újra magadra találsz, szóval hajrá!

Forrás: angol Cosmopolitan

Olvasnál Kim Kardashianről?

Még több

Te Te Te