Kourtney Kardashian intim fotója felrobbantotta a netet

Kourtney Kardashian és Travis Baker valamiért mindenáron az emberiség orra alá akarja dörgölni, köszönik, minden egyes nap háromszor hancúroznak.

Kourtney Kardashian intim fotója felrobbantotta a netet

Kourtney Kardashian és Travis Barker pont olyan szerelmes egymásba, mint két tini. És ami azt illeti, pontosan úgy is viselkednek az Instagramon. A pár, aki idén év elején vállalta fel, hogy évek óta tartó barátság után közelebb került egymáshoz, egy meglehetősen forró hangulatú képet osztott meg az Instán. „Mintha a mennyországban lennék” – írta Kourtney Kardashian a fotó mellé, ami röpke 6 óra alatt majdnem 4 millió lájkot kapott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés

A Kardashian-család hamar hozzászoktatta a világot a falatnyi bikini látványához, Kourtney viszont csavart egyet a dolgon, és tangás bikinijében, összekulcsolt lábakkal ölelte szerelmét. Amivel nincs is baj, csakhogy a fenékmarkolászó, szinte már előjátéknak is beillő fotó nem biztos, hogy az Instára való, és nem karcolja a közösségi oldal irányelveit – de ezt tényleg csak csendben jegyezzük meg.

Kourtney és Travis egyébként kifejezetten nem fogja vissza magát a neten, ha azt kell megmutatni, mennyire imádják egymást. A zenész nemrég például nyíltan posztolt arról, mennyire imádja a szexet új barátnőjével.

Tudj meg még többet a Kardashian-tesók szerelmi életéről:

Még több

Te Te Te