6 bevállalós szett a szülinapos Lizzótól, ami minden nőt inspirálni fog

Összeszedtük Lizzo legvagányabb ruháit és a kedvenc inspiráló idézeteinket tőle, hogy így ünnepeljük a 33. születésnapját, és ezzel együtt növeljük az önbizalmad is.

6 bevállalós szett a szülinapos Lizzótól, ami minden nőt inspirálni fog

Egész egyszerűen nincs nagyobb kedvencünk Lizzónál: azon kívül, hogy hihetetlenül jó dalszerző és énekes (plusz, tudtad, hogy profi fuvolás?), a testpozitív mozgalom legvagányabb képviselője, aki tényleg autentikusan önmaga. Minden. Egyes. Helyzetben. Imádjuk a számait – a Truth Hurts már egyetlen hallgatás után kíméletlen dallamtapadást okoz –, de az önbizalmát még jobban! És igen, a legtöbb lány, ha csak tizedannyira lenne rendben önmagával, mint Lizzo, akkor már rég ráírt volna Chris Evansre a kiszemeltjére, és felvette volna azt a ruhát, amit már hónapok óta kinézett, de eddig nem merte bevállalni.

Ám mivel Lizzo szerint a #selflove abszolút tanulható folyamat, ezért a születésnapja alkalmából úgy döntöttünk, összegyűjtjük Lizzo néhány dögös szettjét a színpadról és a vörös szőnyegről, hogy azokat, és a leginspirálóbb idézeteit látva te is sokkal jobban érezd magad a bőrödben.

Lizzo inspiráló szett idézettelGetty Images/Tommaso Boddi

Ennek a szettnek a jobb oldala tiszta biznisz, a bal oldala viszont csupa buli. Így kell megtalálni a tökéletes egyensúlyt az életben is – köszi Lizzo, hogy egyetlen outfittel megoldottad a munka-magánélet problémáját, amivel a home office-ba kényszerültek még többet bajlódnak. De persze arról se feledkezzünk meg, hogy Lizzo ezzel a body-ing kombóval azt is megmutatja, hogyan hangsúlyozd a kedvenc testrészeid… a többi pedig kit érdekel!

Lizzo inspiráló szett idézettelGetty Images/Arik McArthur

A tetkópóló fűzővel nagyon vagány, de nekünk mégis a falatnyi farmersort a kedvencünk ebből a fellépőszettből. Mégpedig azért, mert mindenkit arra emlékeztet, hogy még véletlenül sem kötelező nyáron megsülni a lábaidat takargatva, csak mert nem néz ki úgy, mint Gigi Hadidé, és nyugodtan felveheted azt a sortot. Igen, tényleg.

Lizzo inspiráló szett idézettel

Getty Images/Steve Granitz

A tavalyi Grammy-gálára viselt ruhájával az énekesnő nem hagyott sokat a képzelet számára, amivel gyakorlatilag azt mondta: „jól érzem magam a bőrömben, magabiztos vagyok és nem érdekel mások véleménye”. Ezt a mentalitást pedig egyszerűen minden nőnek magába kell szívnia.

Lizzo inspiráló szett idézettel

Getty Images/Matt Jelonek,

Az énekesnő egyébként a színpadon öltözködik merészebben, de szerintünk ezen a képen Lizzo kifejezetten cuki, ráadásul szuperjól is néz ki. A kék szín tökéletesen illik hozzá, a felső pont úgy kiemeli a dekoltázsát, ahogy kell, a pántok pedig adnak egy szexi csavart az összképnek.

Lizzo inspiráló szett idézettel

Getty Images/ Taylor Hill

Lizzo ikonikus apró táskájáért egyszerűen odáig vagyunk, ahogy azért is amit ez az elegáns kis mini üzen: a plus-size és/vagy önbizalomhiányos lányok gyakran érzik úgy, hogy takargatniuk kell magukat. De ez nem is állhatna távolabb a valóságtól. Bármit felvehetsz, amiben jól érzed magad, mert valójában nem a pici táska Lizzo legfontosabb kiegészítője, hanem az, hogy tökéletesen elfogadja önmagát.

Lizzo inspiráló szett idézettel

Getty Images/Emma McIntyre

Szerintünk, ha DNS-tesztet csináltatnál, a te eredményed is „100%  THAT BITCH” lenne! Vagy legalábbis mindenképpen ez volna a cél. De ha még nem tartasz ott, akkor első lépésként vegyél példát Lizzóról és kapd fel a legdögösebb ruhádat, mert gyönyörű vagy és kész.

Ha minket kérdezel, inspiráló Lizzo-kontentből sosem elég:

Még több

Te Te Te