Parfümök, amikkel a pasidnak pont olyan illata lesz, mint a Marvel sztárjainak

Kiderítettük, milyen parfümöt használnak a kedvenc Marvel színészeid, hogy szuperhősösebbé tehesd a pasid illatát.

Parfümök, amikkel a pasidnak pont olyan illata lesz, mint a Marvel sztárjainak

Gondolkodtál már valaha azon, vajon milyen illata lehet a világmegmentés előtt a szuperhősöknek? (Utána nem kétséges: fáradtság, sebesülés és győzelem egyvelegét érezhetnéd rajtuk.) Ha azt ugyan konkrétan nem is vágjuk, hogy a fikció univerzumában mi lenne Steve Rogers vagy Vízió kedvenc parfümje, azért azt ki tudtuk deríteni, mi az az illat, ami a Marvel sztárjainak fürdőjében megtalálsz. Szóval mostantól ennyivel is közelebb kerülhet a pasid a szuperhősséghez, te pedig Chris Hemsworth-höz.

Chris Evans/Amerika Kapitány: Gucci Guilty for Men

Emlékezetes hőshöz emlékezetes parfüm illik: az aromás, fás illatkoktélban a levendula, citrom harmóniájába vegyülnek a narancsos-cédrusos árnyalatok egy leheletnyi vaníliával. Oké, szóval ezek szerint Chris Evansnek kifejezetten érzéki ízlése van, és a valóságban sokkal magabiztosabb Amerika Kapitánynál.

Itt szerezd be: Notino.hu 23 920 Ft 150 ml

Sebastian Stan/Bucky: Ermenegildo Zegna Essenze

Amikor Sebastian Stan a Tél Katonájának bőrébe bújik, csak úgy árad belőle a magabiztos, ám sötét múltú, tragikus hős férfiassága. Véletlen (?) egybeesés, hogy a való életben Seb éppen ilyen típusú illatot kedvel: az alapvetően fás illatot a rózsa, bergamott és borostyán keveréke teszi még különlegesebbé.

Itt szerezd be: Notino.hu 70 530 Ft 100 ml

Paul Bettany/Vízió: Tom Ford Neroli Portofino

Ahogy a WandaVízióban is láthattad, Vízió egy tökéletes úriember, ahogy a parfümválasztása alapján az őt megformáló Paul Bettany is. Tom Ford citrusos-aromás illatában a mandarin, bergamott, afrikai narancsvirág és az ámbra érvényesül. Ha pedig te is beleszerettél az illatba, nyugodtan nyúld le a barátodtól: az a parfüm uniszex!

Itt szerezd be: Douglas parfüméria 100 800 Ft, 100 ml

Chris Hemsworth/Thor: Hugo Boss Bottled Tonic

Ragnarökben Thor karaktere kapott egy friss, jóval élettelibb átalakítást nem kis mértékben Chris Hemsworth-nek köszönhetően. Lehetséges, hogy a kedvenc illata inspirálta? A Boss Bottled Tonic ugyanis a márka ikonikus Boss Bottled parfümjének elevenebb változata – pont amilyenné Thor vált az önálló filmjei harmadik része óta.

Válogass magadnak és a pasidnak még több illat közül:

Még több

Te Te Te