Serena tényleg terhes lesz A szolgálólány meséje 4. évadában?

Holnap jön A szolgálólány meséjének folytatása, a fanok pedig nem bírnak magukkal: a negyedik évaddal kapcsolatos legnagyobb teóriájuk szerint Serena Joy terhes.

Serena tényleg terhes lesz A szolgálólány meséje 4. évadában?

Az HBO Go-n még csak holnap debütál A szolgálólány meséje folytatása (Amerikában pedig amúgy ma), de a rajongóknak már az előzetes is elég volt, hogy előhozakodjanak egy vad, de furcsa módon mégis hihető elmélettel. Ennek a középpontja most épp nem June, hanem az egyik ősellensége, Serena Joy.

Ha teljesen vakon mennél bele az évadba, és nem szeretnéd tudni, mi és mikor fog kiderülni Serenával kapcsolatban, akkor most szólunk, hogy spoilerveszély vár rád a következőkben.

A hírhedten meddő Serenáról ugyanis a fanok azt állítják: terhes. Bár három teljes évadot töltöttünk azzal, hogy meg voltunk győződve, Serenának sosem lehet gyereke, mégis egy csomó jel már most arra utal, hogy ez lesz a negyedik évad elejének egyik meglepetés csavarja.

Az első nyomot az előzetesben találtuk, amikor is Fred Waterford totál sokkban nézi egy baba ultrahang fotóját. És mivel emberünk börtönben van, mégis ki más ultrahangját nézegetheti, ha nem a feleségéjét? June-ét biztos nem, ő már kiszabadult Waterfordék markából…

Ráadásul, ha még emlékszel, bár úgy tűnt, hogy Fred és Serena házasságának vége, Kanada felé menet a hotelben (mielőtt letartóztatták őket) látszólag mégis kibékültek. Esélyes, hogy ekkor jött össze a baba, Waterfordék kapcsolata pedig megmenekült. Plusz a trailerből az is kiderül, hogy Kanadában nem is érzik olyan rosszul magukat: több rajongójuk is akadt, akik a szabadságukért tüntetnek.

De nem ezek a legárulkodóbb jelek, hanem A szolgálólány meséjének IMDb oldala. A negyedik évad epizódleírásainál a második rész tartalma leplezi le Serena állítólagos terhességének igazságtartalmát: „Fredet és Serenát összehozza egy csoda.” Ha ez nem erősíti meg, hogy Serena tényleg babát vár, akkor semmi! Ettől pedig már csak még jobban várjuk a folytatást.

Itt megtalálsz mindent, amit A szolgálólány meséjének negyedik évadáról tudni akartál:

Még több

Te Te Te