Britney Spears készen áll arra, hogy kiálljon magáért

Britney személyesen beszél majd a bíróság előtt a gyámsága ügyében, és már azt is tudjuk, pontosan mikor.

Britney Spears készen áll arra, hogy kiálljon magáért

Britney Spears végérvényesen magához ragadta az irányítást és felkészült rá, hogy először beszéljen a gyámságáról. Az énekesnő ügyvédje, Sam Ingham ugyanis arra kérte a Brit gyámságáról szóló per bíróját, hogy engedélyezze a tanúvallomását, amiben személyesen, a bíróság előtt megszólal az ügyben – tudta meg a Page Six.

Bár Ingham nem árulta el, pontosan milyen részleteket fog érinteni Britney felszólalása, az biztos, hogy a „gyámság jelenlegi állása” lesz a fő téma. Brit pedig olyan szinten határozta el magát a dologban, hogy az ügyvédjének gyorsított eljárást kellett kérnie, hogy a sztár minél hamarabb megjelenhessen a bíróságon.

Éppen ezért már meg is hozták a döntést: Britney meghallgatását június 23-ára tűzték ki. A #FreeBritney mozgalom  és maga az énekesnő számára is ez egy óriási győzelem abban a csatában, amiben Brit az édesapja, Jamie Spears gyámsága alól szeretne kitörni.

A helyzet egyébként egyelőre úgy áll, hogy ugyan Jamie nem marad Britney kizárólagos gyámja és a személye felett sem rendelkezhet – ezt a szerepet a bíróság határozata szerint szeptembertől a sztár jelenlegi, ideiglenes felügyelője, Jodi Montgomery fogja beölteni –, Brit birtokának és pénzügyeinek továbbra is Jamie lesz a kezelője a Bessemer Trust mellett. Az biztos, hogy ha legalább egy kicsit is kikerül az apja kontrollja alól, akkor Britney végre fellélegezhet – és talán az Instája felett is átveheti az irányítást.

Hogy van amúgy mostanában Britney? Máris mutatjuk:

Még több

Te Te Te