Nagyon úgy tűnik, hogy Chris Evans randira hívta Lizzót

Lizzo megmutatta a fanoknak, hol tart a beszélgetése Chris Evansszel. Spoiler: terveik vannak egymással.

Nagyon úgy tűnik, hogy Chris Evans randira hívta Lizzót

Megvan még, hogy Lizzo valamivel több, mint egy hete részegen ráírt Chris Evansre, aki VÁLASZOLT IS NEKI? Buta kérdés: hogy is felejthetted volna el?! Hiszen a kedvenc énekesnőd épp az álmaidat valósítja meg.

Szóval, ha titokban azért szurkolsz, hogy Lizzo sikerrel járjon Amerika Kapitánynál, és kíváncsi vagy, mi történt, miután Chris visszakövette őt Instán és azt írta: „nem para a részeg üzenet. Mind tudjuk, csináltam én már rosszabbat is ezen az appon lol.” – akkor szólunk, hogy van némi fejlemény.

Egy fan megkérdezte Lizzótól a TikTokon, mi a helyzet Chrisszel, aki erre szó szerint egy másodpercig villantotta fel a beszélgetésük folytatásának fotóját. De ez természetesen nem állította meg a netezőket abban, hogy lementsék a screenshotot. És bár az énekesnő a fejét sem fordította el kellően a beszélgetés elől, azért egészen sok mindent ki lehet venni belőle.

Chris Evans randira hívta Lizzót

TikTok/@lizzo

Egyrészt Chris bevallotta, hogy nagy rajongója Lizzónak, másrészt – és ez a fontosabb –, az párbeszéd utolsó részéből kikövetkeztethetjük, hogy megbeszéltek egy közös italozást, a shotokat pedig Chris állja. Jelenthet ez randit is? Nagyon reméljük, mert mi most már egyre jobban szorítunk nekik!

Még többet olvashatsz Lizzóról és Chrisről itt:

Még több

Te Te Te