5 trendi és apró fülbevaló, ha imádod őket halmozni

2021 egyik legmenőbb trendje a fülbevaló halmozás: az egymás mellett sorakozó, apró ékszerekkel hivalkodás nélkül, könnyedén magadra vonhatod a figyelmet. Mutatjuk, melyek azok a darabok, amiket kár lenne kihagynod és azt is eláruljuk, hogyan lehet a legstílusosabban halmozni a fülbevalókat.

5 trendi és apró fülbevaló, ha imádod őket halmozni

Az aprócska fülbevalók ismét visszajöttek a divatba, de mielőtt rögtön neki is kezdenél a shoppingolásnak, a viselésükkel kapcsolatban érdemes néhány jó tanácsot megfogadnod. Olvasd el a tippjeinket, aztán mutatjuk is kedvenc apró fülbevalóinkat!

Számít a sorrend

A fülbevaló halmozáshoz nem kell feltétlenül több lyukat lövetned a füledbe, hiszen az apró fülbevalókkal együtt a klipszek, az átszúrás nélküli ékszerek is menőnek számítanak. Arra azonban mindenféleképpen érdemes figyelned, hogy a legnagyobb ékszer kerüljön mindig a legelső lyukba/vagy az egyetlenbe. Ezt követhetik aztán az kisebb, finomabb darabok.

Legyen meg a szinergia

Jó ötlet lehet, ha a halmozás egy témára épül, vagyis, ha minden apró fülbevaló valahogyan kapcsolódik egymáshoz –  például ha mindegyik ékszeren van egy kis csillogó kő.

Mixeld bátran az anyagokat

Sokáig tartotta magát a nézet, miszerint az arany és az ezüst ékszereket nem szabad együtt viselni, de ez az elgondolás mára szerencsére sokat lazult. Ma már bátran kísérletezhetsz és mixelheted az arany, rozé arany és ezüst ékszereket.

Ne legyen túl sok

Ha tudod magadról, hogy hajlamos vagy a túlzásokra, akkor a fülbevaló halmozásnál is érdemes kicsit jobban odafigyelned. Mikor úgy gondolod, hogy kész vagy, nézz bele a tükörbe és vedd le az utolsó ékszert, amit felraktál. Így biztosan meg tudod őrözni az egyediséget és könnyedséget és nem fogsz átesni a ló túloldalára.

apró fülbevalók

H&M, 3395 Ft

apró fülbevaló

Mohito, 2995 Ft

fülbevaló

Reserved, 1995 Ft

fülbevaló

PIECES, 3.290 Ft

fülbevaló

Orelia, 9990 Ft

Tavaszira hangolhatjuk a szettedet?

Még több

Te Te Te