Így viseld a fagyi színeket tavasszal!

A pasztell cukorka és fagyi színek minden évben előkerülnek, de idén különösen menőnek számítanak. Mutatjuk, hogyan viseld, hogy szuperül nézz ki!

Mostmár visszavonhatatlanul és végérvényesen is itt a tavasz, szóval ideje a komplett outfitedet az évszakra hangolni! Ha túl vagy a beauty-vonalon, és beszerezted a legmesésebb pasztell lakkokat, akkor jöhet a ruhatárad is. A fagyi színek tényleg minden szezonban így vagy úgy megjelennek, de idén különösen nagy hangsúlyt kaptak, ugyanis a PANTONE 2021-es színelőrejelzésében is több ilyen árnyalat szerepel, egészen pontosan a lila, a halvány és élénkebb sárga, a világos narancs, a korall, a fagyos zöld és a menta, az égszínkék és a málna. Ezeket pedig párosíthatod, halmozhatod, mutatjuk, hogyan!

Cuki átmenet

A színátmenetes cuccok idén iszonyat hódítanak! Minél több szín jelenik meg egy darabon, annál jobb! Arra viszont figyelj, hogy egy ilyen feltűnő darabhoz már csak egyszínű ruhákat és kiegészítőket válassz!

fagyi színek, színátmenet

Fotó: Getty Images/Streetstyleshooters

fagyi színek, színátmenet

Fotó: Getty Images/Edward Berthelot

Batikolt? Naná!

Idén ismét megjelentek a batikolt cuccok, persze szigorúan fagyi színekben. Mehet a batikolt a batikolttal, farmerrel vagy egyszínű pasztell cuccokkal.

batikolt fagyi színek

Fotó: Getty Images/Streetstyleshooters

Kombináld bátran!

Jöhet a színkavalkád úgy is, hogy minden ruhadarabod és kiegészítőd más színű, viszont ilyenkor inkább mellőzd a mintákat.

fagyi színek

Fotó: Getty Images/Edward Berthelot

fagyi színekFotó: Getty Images/Streetstyleshooters

A minta is mehet…

…feltéve, ha egyetlen feltűnőbb, mintás darabot választasz, a többi pedig inkább egyszínű, visszafogott pasztellben pompázik. Farmerrel is tökéletsen működhet.

fagyi színek, farmer

Fotó: Getty Images/Streetstyleshooters

Monokróm pici pasztellel

Képzeld, a fagyi színek írtó jól mutatnak az ezüsttel, feketével és fehérrel. Válassz egy feltűnőbb ruhadarabot cukorka színben és kombináld egy monokróm összeállításban.

fagyi színek

Fotó: Getty Images/Edward Berthelot

Árnyalj!

De az is simán belefér, hogy egy szín több árnyalatát viseled, de ilyenkor szigorúan csakis ezt, tetőtöl talpig!

fagyi színek

Fotó: Getty Images

fagyi színekFotó: Getty Images/Matthew Sperzel

Jöhet még egy kis divatinspo?

Még több

Te Te Te