Khloé Kardashian óriásit hibázott, mikor visszafogadta a hűtlen pasiját

Úgy tűnik, nagyon nem kellett volna Khloé Kardiashiannek megbocsátania Tristan Thompsonnak, a férfit ugyanis ismét azzal vádolják, hogy megcsalta Khloét.

Khloé Kardashian óriásit hibázott, mikor visszafogadta a hűtlen pasiját

Szegény Khloé Kardashiannek egyszerűen nincs szerencséje a szerelemben. Csak nemrég jött újra össze az exével, Tristan Thompsonnal, de úgy tűnik, hiába adott neki még egy esélyt (sőt, tervezte vele a második babát!), a kosaras ismét eljátszotta Khloé bizalmát.

Ezúttal egy Instagram-modell,  Sydney Chase állítja azt, hogy kavart a pasival, ráadásul mostanában! Sydney a No Jumper nevű podcastben tálalt ki az afférjáról Tristannel, akivel elvileg többször is találkozott. De miután az influenszer tisztában volt azzal, hogy Tristan és Khloé épp tavaly év végén békültek ki, a biztonság kedvéért minden kertelés nélkül rákérdezett, hogy szingli-e. Tristan pedig igennel válaszolt.

„Megtörtént, de amint megtudtam, hogy kapcsolatban van, szakítottam vele” – mondta a podcastben Sydney. De a TikTokon további részleteket is mesélt.

„Utoljára a lánya, True szülinapi bulija utáni nap beszéltem vele, leszámítva azt, hogy most az interjú után is írt nekem” – ez a bizonyos zsúr pedig konkrétan csupán két hete volt, amin Tristan nem is vett részt, mert városon kívül volt kosármeccse.

Egyébként nem lennénk meglepve, ha a Tristanről szóló vádak igaznak bizonyulnának. Nem ez lenne ugyanis az első eset, amikor megcsalta Khloét: először 2018-ban, napokkal a kislánya, True születése előtt lépett félre Lani Blair Insta-modellel, egy évre rá pedig – és erre tutira emlékszel, hiszen végül emiatt szakított vele Khloé – Kylie Jenner legjobb barátnőjével, Jordyn Woodsszal kavart.

Mi a helyzet a többi Kardashian-lánnyal? Katt, és megtudod:

Még több

Te Te Te