Titokban anya lett a Trónok harca sztárja, Natalie Dormer

Natalie Dormer első kisbabája az év elején született meg – de még csak most árulta el a csodás hírt.

Titokban anya lett a Trónok harca sztárja, Natalie Dormer

Óriási titokban, de a Trónok harca szíészője, Natalie Dormer is csatlakozott a pandémia-bébibummhoz: a That’s After Life! podcastban ugyanis elárulta, hogy egy három hónapos csöppség anyukája.

„A tökéletes program a járvány idejére, hogy várandós leszel és szülsz egy kisbabát”– viccelődött Natalie. – „Kicsit közhelyesnek érzem magam. Látom magam előtt, ahogy 30 év múlva ott fog ülni egy bárban, és arról beszél, hogy »igen, Covid-bébi voltam!«.”

A színésznő kislánya januárban született, de ahogy a közösségi oldalára sem posztolt róla, úgy a baba nevét sem árulta el. Ettől függetlenül  ő és a barátja, a szintén színész David Oakes nem is örülhetnének jobban az első közös gyereküknek. És bár még csak 12 hetes, Natalie már most úgy érzi, hogy a baba teljesen megváltoztatta az életét.

„Három hónapos és a legnagyobb örömforrás. De az biztos, hogy soha többé nem panaszkodom a hosszúra nyúlt forgatások miatt, mert ez már egy új szintje a kialvatlanságnak” – mondta, majd komolyra fordítva a szót hozzátette: „Amikor az emberek arról beszélnek, mennyire felcserélődik a fontossági sorrend és az egész életszemléleted egy gyerektől, leginkább csak forgatod a szemed. De megszületik a kislányod és rájössz, hogy igazuk volt.“

Natalie egyébként más most készen áll arra, hogy egyensúlyban tartsa a karrierét és az anyaságot: forgatás helyett London színházi életébe szeretne visszatérni. „A kollégáim gyakran vesznek fel dadusokat, és nem véletlenül, hiszen így lehet velük legkönnyebben a gyerekük. De én úgy érzem, számomra ez a tökéletes idő, hogy újra színpadra álljak, mert ez azt jelentené, hogy az egész napomat a kislányommal tölthetem.”

Rengeteg sztárnak született mostanában babája, nézd meg, kik ők:

Még több

Te Te Te