Ennél a 3 csillagjegynél nincs szabad szelleműbb

Az összes csillagjegy közül ők a legkalandvágyóbbak, úgyhogy biztos, hogy most nekik hiányzik leginkább az utazás is.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs szabad szelleműbb

Amikor arra gondolsz, hogy minden tervezés nélkül bepattansz a kocsiba és útra kelsz, igent mondasz minden spontán ötletre, és az összes aggodalmad otthon hagyod, milyen érzések fognak el? Néhányunknak már csak elképzelni is para, hogy az élményeinket a puszta véletlenre bízzuk. De ha a három szabad szellemű csillagjegy egyike vagy, akkor ez a szabadsággal teli út az álmaid netovábbja – vagy pláne: egy szimpla szerdád.

Kos

Tüzes és vakmerő energiákat sugárzol, tele vagy élettel. Független típus vagy, igazi vezető, aki szereti mások előtt kitaposni az addig járatlan utakat. Gyakran hallgatsz az ösztöneidre, ezért nem agyalsz túl semmit: gondolkodás nélkül fejest ugrasz a legjobbnak tűnő lehetőségekbe. És ha a szabad szellemed bajba kever? Minden további nélkül kiállsz magadért!

Ikrek

Kíváncsi természet vagy, elképesztően gyors észjárással. A szabad szelleműséged nemcsak a nyitott gondolkodásmódodban jelenik meg, hanem a jó alkalmazkodókészségedben és lazaságodban is. Imádsz új dolgokat tanulni, ezért bármilyen intellektuális féreglyukban képes vagy elveszni. Haladsz az árral, nem ragaszkodsz a tervekhez, pont ezért találod fel magad könnyen bármilyen szituban.

Nyilas

Oké, a Nyilas A kalandvágyó zodiákus. Nálad jobban szó szerint senki nem szomjazza az új élményeket, az utazást és az izgalmakat. Nem félsz kockázatot vállalni, folyamatosan keresed az esélyt az újdonság megismerésére. Senki nem állíthat meg, ha egyszer nekivágsz az új dolgok felfedezésének, amikor optimistán megbízol az élet csodálatos lehetőségeiben.

Neked is hiányzik az utazás?

Még több

Te Te Te