Tóth Vera retteg, hogy tönkremegy a karrierje

Tóth Vera megkapta az oltást, majd megfertőződött koronavírussal. Most a betegség miatt már a karrierjét is félti.

Tóth Vera retteg, hogy tönkremegy a karrierje

A hónap elején derült ki, hogy Tóth Vera néhány nappal az első oltása után elkapta a koronavírust. És bár szörnyen érezte magát, ennek ellenére videóban buzdított mindenkit arra, hogy igenis oltassa be magát.

„Az orvosom szerint azért nem tepert le jobban a vírus, mert benne van már a szervezetemben az oltóanyag és talán már annyira finomítja a vírust, hogy ne tudjon a tüdőre menni. Az egész lelki megélését is nehéznek tartom, hiszen az ember folyamatosan attól fél, milyen tünete lesz, nem fullad-e meg holnap reggelre” – mondta akkor.

Most ismét a Facebookon számolt be arról, hogy még mindig nem épült fel teljesen: „Meggyötörten, dühösen, bezártságérzéssel szorongva, néha kapkodom a levegőt és türelmesen várom, hogy tisztuljon a világ, drukkolok, hogy minél kevesebben kapják el és szenvedjék el a vírust.”

Vera elvesztette az ízérzékelését és a szaglását, ami még mindig nem tért vissza, ráadásul olyan elképesztően fáradékony, hogy attól fél: a betegsége miatt a karrierje is veszélybe került. „Egy hajolástól vagy a kuka tolásától is elfáradok, így az edzéseket most egy időre el kell felejtenem, nem beszélve az éneklésről, amit kérdéses, majd hogy fogok bírni” –nyilatkozta az énekesnő a Blikknek, mi pedig innen is jobbulást kívánunk!

Olvasd el a legfrissebb magyar sztárhíreket:

Még több

Te Te Te