Ez a 3 csillagjegy sokkal boldogabb felnőttként, mint gyerekkorában

Egyes csillagjegyek kifejezetten nehezen viselték, ha gyerekként korlátozták és visszafogták őket. Összeszedtük, kik azok, akik felnőttként, kikerülve a merev szabályok alól, boldogabbak, mint valaha.

Ez a 3 csillagjegy sokkal boldogabb felnőttként, mint gyerekkorában

Élvezed, hogy felnőttként saját fizud van, amit – kis túlzással – arra költesz, amire csak akarsz? Na és azt, hogy végre (a főnöködön kívül persze) nem mondja meg senki, mit és hogyan csinálj? A következő csillagjegyek pont emiatt olyan boldogok felnőttként!

Oroszlán

Imádod a versengést, akkor érzed magad igazán elemedben, amikor összemérheted magad másokkal. Nem feltétlenül ez a legnépszerűbb tulajdonságod, felnőttként viszont boldogan élsz a saját szabályaid szerint. Míg gyerekkorodban gyakran leszidtak ezért a szüleid, felnőttként egyáltalán nem érdekel, mit gondolnak rólad mások. Tiéd az utolsó szó, egész egyszerűen azért, mert így érzed magad jól.

Vízöntő

Elvont vagy, álmodozó, és néha szereted kikapcsolni az agyad. Főleg az iskolában voltak ebből problémáid, mert a tanáraid összekötötték ezt a figyelmetlenséggel, vagy a lustasággal, holott épp csak elmerültél kicsit a saját világodban töltekezni. Még jó, hogy felnőttként olyan melóban bontakozhatsz ki, ráadásul olyan környezetben, ahol támogatnak, nem pedig visszahúznak. És ezért vagy te az egyik legboldogabb és legelégedettebb csillagjegyek egyike.

Skorpió

Az Oroszlánhoz hasonlóan szeretsz kitűnni a tömegből, bár az eszközeid kevésbé hangosak. Neked sem új, hogy tiniként folyamatosan azt kaptad, legyél kevesebb mondjuk öltözködés fronton, most viszont kifejezetten élvezed, hogy a saját magad ura vagy. Kevés csillagjegynek tesz annyira jót a függetlenség, mint amennyire neked. Ugyanis, ha nem akarnak visszafogni, korlátozni, te is képes vagy arra, hogy úgy legyél önmagad, hogy közben rugalmasságra is kész vagy.

Növelhetjük a horoszkóp-adagot?

Még több

Te Te Te