Kourtney Kardashian pasijának sikerült elkészítenie a legtárgyiasítóbb videót, ami nőről készülhet

A barátnőd fenekét markolászni, erről videót készíteni és megosztani azt az Instán, toronymagasan gáz 2021-ben, Korutney Kardashian viszont köszöni, tesz az Insta irányelveire.

Kourtney Kardashian pasijának sikerült elkészítenie a legtárgyiasítóbb videót, ami nőről készülhet

Kourtney Kardashian és Travis Barker között dúl a szerelem, és hogy ezt bizonyítsák, 18-as karikára szomjazó képeket és videókat osztanak meg az Instán, szinte egymásra licitálva.

A dolog akkor kezdődött, amikor a zenész nyíltan posztolt arról, mennyire jó Kourntey Kardashiannel a szex, majd a sort egy meglehetősen alul öltözött, tangában ölelkező fotóval folytatták. A pózzal és a retinát karcoló kémiával nincs baj, viszont kezd picit tolakodóan tok lenni a szexi tartalom.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

travisbarker (@travisbarker) által megosztott bejegyzés

Travis Barker viszont még ezt is képes volt fokozni, amikor közös utazásuk során videóra vette (a fenti galériában lapozva tudod megnézni), amint épp barátnője fenekét markolássza. Amihez 1, túlságosan 2021-et írunk, 2, valószínűleg már túl felnőttek.

Persze a „Veled bárhová” felirat borzasztóan romantikus, de mi azért úgy érezzük, kicsit szűkösen vagyunk itt több millió követővel együtt egy ennyire intim pillanathoz.

Ne maradj le a Kardashian-család egyetlen fontos történéséről sem:

Még több

Te Te Te