Menő újítás érkezett a Netflixre, ezt imádni fogod!

Tökéletes megoldás olyan estéken, amikor arra sincs energiád, hogy kiválaszd, min zsibbadnál egy órácskát a Netflixen.

Menő újítás érkezett a Netflixre, ezt imádni fogod!

Most őszintén: a Netflix tipikusan az a hely, ahol egy fárasztó nap után gyakran több időt töltesz azzal, hogy megtaláld a tökéletes filmet vagy sorozatot, mint az adott tartalom csekkolása. És alapvetően imádod, hogy mindig van miből válogatnod, és nem kell félned, hogy egy nap szembesülsz a ténnyel, mindent IS megnéztél, néha viszont igenis jó volna, ha egy gondolatolvasó személyi asszisztenssel egybekötött tündérkeresztanya döntene helyetted.

Minden kívánságod így váljon valóra, ugyanis hozzánk is megérkezett a Netflix „Nézzünk valamit” funkciója. Ha élsz a lehetőséggel, akkor az algoritmus el is indít egy olyan tartalmat a korábbi választásaid alapján, amiről feltételezi, hogy tökéletes lesz, és előbb vagy utóbb te magad is itt kötöttél volna ki.

Ha mégsem jön be az ajánlata, az „Inkább mást nézek” opciót választva vagy elindul egy másik film/sorozat, vagy egy olyat tesz be, amit korábban már láttál, esetleg választ egyet a listádról, vagy elindít valamit, amit korábban nem fejeztél be. Az új funkciót egyébként a profilneved alatt találod meg, a Netflix honlapjának tizedik sorában, vagy a navigációs menüben a képernyő bal oldalán.

Arra az esetre, ha mégsem bíznád az új funkcióra a választást:

Még több

Te Te Te