Tóth Andi elárulta, hány férfival jutott el a szexig eddig élete során

Sokkal, de sokkal kevesebbel, mint azt Tóth Andi követői gondolnák…

Tóth Andi elárulta, hány férfival jutott el a szexig eddig  élete során

Tóth Andi nagyon jó példa arra, hogy ne szűrj le messzemenő következtetéseket másodpercek alatt. A tehetséges énekesnő ugyanis a közösségi médiában vadóc, semmiért nem kér elnézést, Szabó Ádámmal való intenzív kapcsolata pedig arra utal, a szerelemben is pont ennyire impulzív személyiség.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem fogta vissza magát, ami a kalandokat illeti, sőt. Hajdú Péter műsorában (Összezárva Hajdú Péterrel), jobban mondva annak előzetesében Tóth Andi például pont arról mesélt a tévésnek, mennyire szigorúan fogták szülei, akik egészen konkrétan ki sem engedték őt a házból, így minden idejét énekléssel töltötte.

Sőt, mindössze két komoly kapcsolata volt eddig életében, ami nyilvánvalóan betudható szigorú neveltetésének. „Összesen két pasival voltál együtt életedben…” – mondja ledöbbenve Hajdú a műsor előzetesében, mire Andi nevetve igennel válaszol.

Az énekesnő egyébként korábban pont arról beszélt, bár jelenleg szingli, felkészült a babára, ha az ideális apajelölt bekopog az életébe.

Ne maradj le a legfrissebb magyar sztárhírekről:

Még több

Te Te Te