Vilmos herceg viccet csinált Harry hercegből a beszédében

Ráadásul nem is akármilyen beszédben nevetett mindenki Harry hercegen Vilmos hercegnek köszönhetően: Katalin és Vilmos esküvőjén.

Vilmos herceg viccet csinált Harry hercegből a beszédében

Gondoltad volna, hogy pontosan ma 10 éve, hogy 2011. április 29-én összeházasodott Katalin hercegné és Vilmos herceg? Akkor persze még egészen más szelek fújtak, nem volt Meghan Markle, sem szakadás a királyi család és Harry herceg között, aki igazi triumvirátust alkotott Vilmos herceggel és Katalinnal.

Talán ezért sem sértődött meg különösebben azon, hogy Vilmos herceg pont az esküvői beszédén csinált viccet belőle. Ezt a nagy napon játszó hárfaművész, Claire Jones idézte fel a People számára, aki ugyancsak érintett a sztoriban.

A herceg konkrétan megköszönte mindazoknak, akik segítettek feledhetetlenné tenni az esküvőt, köztük Claire-nek, aki még jó, hogy felbukkant, különben Harry herceget kellett volna megkérni, hogy ugorjon be zenélni. A poén állítólag jól sült el, nem lett belőle különösebb sértődés – ami most, 10 évvel később azért elég nehezen elképzelhető.

Még úgy is, hogy a legutóbbi infók alapján Harry herceg és Vilmos herceg kapcsolata kiegyensúlyozottabb, mint az elmúlt években bármikor – Fülöp herceg temetéséről például közösen, Katalin hercegnével együtt távoztak.

Jöhet még több cikk a királyi családról?

Még több

Te Te Te