Chrissy Teigen vetélése fontos dolgot tanított meg John Legendnek

A kisbabájuk elvesztése nagyon megviselte Chrissy Teigent és John Legendet, de az énekes fontos leckének érezte ami azután történt.

Chrissy Teigen vetélése fontos dolgot tanított meg John Legendnek

Chrissy Teigen az a típus, aki nem fél mindent IS megosztani másokkal a közösségi médiában. És bár lehet, hogy néhányan ezt túlzásnak tartják, a férje, John Legend kifejezetten nagyra értékeli ezt a tulajdonságát – különösen miután tavaly szeptemberben elveszítették a kisbabájukat.

John a CBS This Morning című műsorában mesélte el, hogy mikor Chrissy mindenkivel megosztotta a vetélésük tragédiáját, azzal nagyon sokat tanított neki, és azóta hálásabb nem is lehetne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

„Chrissy mindig többet oszt meg nálam, én zárkózottabb vagyok” – kezdte John, aki kezdetben szkeptikus volt azzal kapcsolatban, jó ötlet-e posztolni a legnagyobb fájdalmukról. – „De több dologra is rájöttem abban az időszakban. Először is arra, hogy milyen gyakran történik meg ugyanez a világ minden családjával. A többi emberrel igazi közösséget alkottunk. Ők úgy érezték, hogy látjuk őket, mi pedig, hogy ők minket, és szerintem a tudat, hogy mások is átmennek hasonló nehézségeken, segít megbirkózni a gyásszal.”

John hozzátette, hogy „nagyon örül, hogy Chrissy ösztönei azt súgták, hogy ezt nem hallgathatjuk el, mert ez volt a helyes döntés. Nekünk is és másoknak is segített. Szerintem ezáltal sokan kevésbé érezték magukat egyedül a fájdalmukban.”

Nem Chrissy az egyetlen, aki bátran mert beszélni a babája elvesztéséről:

Még több

Te Te Te