Ez a 3 legérzelmesebb csillagjegy

Ha ilyen a csillagjegyed, mély érzelmi kötődést alakítasz ki nemcsak emberekkel, hanem emlékekkel és élményekkel is.

Ez a 3 legérzelmesebb csillagjegy

Külön dobozkád van az összes születésnapi kártyádnak, amit valaha kaptál? Könnybe lábad a szemed, ha egy nosztalgikus dalt hallasz vagy illatot érzel? Folyton újraolvasod a régi üzeneteiteket a barátoddal, csak hogy felidézd, milyen csodálatos érzés volt szerelembe esni? Hát akkor nagy valószínűséggel az alábbi listán megtalálod a csillagjegyed, mert te bizony a legérzelmesebb típusok közé tartozol.

Rák

A Rák az egyike azoknak, akik képesek szinte elveszni a szentimentális érzéseikben. Mélyen érzékeny vagy és természetednél fogva, minden tettedet a szíved irányítja. Gyakran révedsz vissza a múltba, elmerengsz a keserédes emlékeken, és megőrzöd azokat a tárgyakat, amik valamilyen különleges jelentéssel bírnak számodra.

Skorpió

Kedves Skorpió, senkit nem téveszt meg a kemény külsőd és csípős nyelved. Pontosan tudjuk, hogy ez a páncél egy kifejezetten érzékeny és sebezhető oldaladat takarja. De nyugi, velünk biztonságban van a titkod, és mi nem fedjük fel senki előtt, akit még nem ismersz igazán! Pedig azzal is tisztában vagyunk, hogy ha valakit megszeretsz, akkor az mély és elvághatatlan köteléket jelent.

Halak

Te vagy a csillagjegyek álmodozója, aki az érzései és fantáziavilágának tengerében lubickol. Kreatív vagy és spirituális, ezért pont olyan komoly kötődéseket alakíthatsz ki mondjuk a művészetekkel, mint magukkal az emberekkel. Egy sor dalszöveg vagy vers képes megríkatni, és az élet legapróbb pillanataiban is meglátod a szépet.

Még több csillagjegy jellemzést találsz erre:

Még több

Te Te Te