Kiderült, hogyan köszöntötték Harry hercegék Vilmost és Katalint az évfordulójukon

Bár nyilvános köszöntésnek nyoma sincs, ez még nagyon nem jelenti azt, hogy Meghan és Harry elfelejtette volna Vilmosék házassági évfordulóját.

Kiderült, hogyan köszöntötték Harry hercegék Vilmost és Katalint az évfordulójukon

Katalin hercegné és Vilmos herceg tegnap ünnepelték a 10. házassági évfordulójukat, amiről többek között néhány gyönyörű fotóval és egy videóval emlékeztek meg. És bár a páros továbbra sincs a legjobb viszonyban Harry herceggel és Meghannel, ennek ellenére nem maradt el Harryék évfordulós köszöntése.


Viszont ne kezdj el posztok és üzenetek után nyomozni a neten: a Hello! magazin szerint Meg és Harry „a jókívánságaikat személyesen adták át Vilmosnak és Katalinnak.” Ennél konkrétabban ugyan nem derült ki, hol történt a beszélgetés – Zoomon, telefonon, e-mailen vagy netán egy kézzel írt üdvözlőlap formájában –, ez már egy szuper első lépés volt arra, hogy a hercegi négyes kapcsolata újra a régi legyen. Főleg a bizonyos Oprah-interjú után.

Az adás után a királyi szakértő, Katie Nicholl az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy Vilmost „lesújtotta az interjú” és nagyon zavarta, hogy Harry és Meghan Katalinról is beszéltek Oprah-val. „Szerintem az, hogy belerángatják az egészebe Katalint, kifejezetten rosszul fog esni neki, főleg, hogy ő próbálta kibékíteni Harryt és Vilmost. Mélyen megrázza, hogy ilyen rossz a testvérek kapcsolata. És persze azt se felejtsük el, hogy ő maga is hihetetlenül közeli kapcsolatot ápolt Harryvel.”

Ezek után tehát pláne extra fontos, hogy még ha csak ilyen apró lépésekkel is, de Harryék közelednek Vilmos és Katalin felé.

A királyi családot lehetetlen megunni:

Még több

Te Te Te