A bizonyíték, hogy Kanye West nem akar elválni Kim Kardashiantól

Kanye Westet láthatóan megviselte a szakítás, és mindenhez ragaszkodik, ami Kim Kardashianhez köti.

A bizonyíték, hogy Kanye West nem akar elválni Kim Kardashiantól

Ugyan Kim Kardashian úgy néz ki, hogy már rég lezárta a kapcsolatát Kanye Westtel, a rappernek láthatóan nagyon fájt a szakítás és még egyáltalán nem kész elengedni Kimet. És hogy ez miből olyan egyértelmű?

Képzeld, a rajongók kiszúrták, hogy Kanye még mindig hordja a jegygyűrűjét. Az ékszert DJ Khaled Instagram posztjában vették észre, amit az előadó ezzel a szöveggel posztolt: „Tényleg megtörtént: Kanye átugrott hozzám reggel 8-kor az egyik nap. Nem is tudtam, hogy jön!”

És hát igen, még csak rá sem kell közelítened a rapperről készült képre, hogy tisztán kivehető legyen a karikagyűrű az ujján:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DJ KHALED (@djkhaled) által megosztott bejegyzés

Ehhez képest pedig, ahogy a fanoknak szintén csak a szemét nem szúrta ki, Kim már január óta nem hordja a saját gyűrűjét. Mi ez, ha nem bizonyíték a továbblépésre?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

Egyébként magát a válópert is Kim indította útjára egészen pontosan február 19-én, amikorra már mindenki tudta, hogy ő és Kanye kapcsolata véget ért. A rapper most áprilisban követte őt, és mindketten „kibékíthetetlen ellentétekként” jelölték meg a válás okát.

A többi sztár szakításához képest Kimék válópere egyelőre meglehetősen nyugis, a kapcsolatot viszont nem tartják egymással. Ez ráadásul épp Kanye kérése miatt van így, aki megváltoztatta a számát, mondván Kim majd a biztonságiakon keresztül eléri őt, ráadásul azt sem akarja, hogy Kim jelen legyen, mikor a gyerekekkel tölti az idejét. Szerintünk ez is elég nyomós érv amellett, hogy Kanyét túlságosan megviseli az egész ügy…

Mi a helyzet a Kardashian-család többi tagjával?

Még több

Te Te Te