Letartóztatták Lady Gaga kutyáinak elrablóit – köztük a nőt, aki „megtalálta” őket

Végre megtalálták Lady Gaga kutyáinak elrablóit: öt gyanúsítottat tartóztattak le.

Letartóztatták Lady Gaga kutyáinak elrablóit – köztük a nőt, aki „megtalálta” őket

Lady Gaga fellélegezhet, a rendőrség végre megoldotta a kutyái elrablásának ügyét: öt embert is letartóztattak, köztük a „hős megtalálót”, aki visszavitte az énekesnő két francia bulldogját. És hogy legyen még egy csavar a történetben: a gyanúsítottaknak a rendőrség szerint fogalma sem volt, hogy a kutyusok a sztárhoz tartoztak.

A csoport február 24-én támadta meg Ryan Fischert, aki Gaga három kutyáját, Gustavot, Kojit és Miss Asiát. Utóbbi ugyan szerencsésen elmenekült, de Gustavot és Kojit elrabolták, Ryant pedig többször meglőtték – csodával határos módon ő azóta felépült, egy hónapja engedték ki a kórházból.

Az elkövetők egyébként nem először csináltak ilyesmit: több kutyát raboltak már el, hogy aztán eladják őket. De amint elterjedt a a támadás híre, Lady Gaga pedig 500 ezer dollárt ajánlott fel a megtalálónak, a jutalom reményében a gyanúsítottak felbérelték  Jennifer McBride-ot, aki „megtalálta” és visszavitte a rendőrségre a kutyusokat. A New York Post szerint viszont a nő sosem kapta meg a pénzt, miután egyre gyanúsabbá vált a sztorija.

És nem véletlenül: a rablással és gyilkossági kísérlettel három fiatal (18-27 éves) bűnözőt, James Jacksont, Jaylin White-ot és  Lafayette Whaleyt vádolták meg, McBride pedig White édesapjának (aki szintén ismert bandatag) barátnője.

Lady Gaga az eset idején Rómában volt az új filmje forgatásán.

Mutatjuk, mit lehet tudni a House of Gucciról:

Még több

Te Te Te