Tóth Vera nem hagyja, hogy a negatív kommentek befolyásolják az életét

Tóth Vera egy online konferencián idézte fel egyik rajongója évekkel ezelőtti online üzenetét.

Tóth Vera nem hagyja, hogy a negatív kommentek befolyásolják az életét

Ha híres vagy, nem csak a trollokra, de a mindenre elszánt rajongókra is fel kell készülnöd. Utóbbiból, pontosabban egy őrült rajongó félelmetes, fenyegető üzenetéből sajnos Tóth Verának is kijutott.

Az énekesnő az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom online beszélgetésén osztotta meg a para történetet, miután egy férfi még évekkel ezelőtt online írt rá egy fenyegető üzenetet – írja a Bors. „Meglátod, ott leszek a következő koncerted hangpróbájánál” – idézte fel az énekesnő, majd hozzátette: „Jeleztem a biztonsági őröknek, hogy a szokásosnál is jobban figyeljenek, de akkoriban még senkit nem foglalkoztatott az online fenyegetőzés. És az illető tényleg odajött. Bármi történhetett volna. Azóta már sokkal komolyabban vesszük az ilyen jellegű ügyeket.” – magyarázta Tóth Vera, aki azt is elmondta, szerinte a közösségi média többségében igazi áldás, és csak egy apró szelete okoz nehézséget.

„A közösségi média számomra nyolcvan százalékban áldás, húsz százalékban átok. A szakértőkkel folytatott beszélgetésből is kiderült, és magam is tapasztaltam, hogy egy-egy megosztó téma milyen indulatokat képes kiváltani. Ez is azt mutatja, hogy sokfélék vagyunk, sokfajta frusztráció működik bennünk” – magyarázta az énekesnő, akit legutóbb pont oltás utáni videója után jelentettek követői, és távolította el a Facebook a bejegyzést.

Amikor a rajongás őrületbe csap át:

Még több

Te Te Te