Minden idők legrondább cipői, amiben a sztárok vörös szőnyegre léptek

Nemcsak borzalmasan néztek ki ezek a cipők, de egy részük láthatóan még szuper kényelmetlen is volt bennük róni a vörös szőnyeget.

A követétkező cipőkre egyszerűen nincs mentség. Vajon ezeket a cipellőket maguk a sztárok választották? Vagy a stylistjuk kényszerítette rájuk? Bárhogy is volt, mindenképpen rossz döntést hoztak. Mutatjuk a vörös szőnyeg legrondább cipőit!

Elle Fanning

A bájos Elle Fanning egy közel sem bájos cipőben. Ezt a borzalmat 2012-ben az Alkonyat – Hajnalhasadás II. részének Los Angeles-i premierjén viselte a színésznő és csak reménykedhetünk benne, hogy hazaérve gyorsan el is ásta a szekrénye mélyéjére.

Legrondább vörös szőnyeges cipők

Getty Images/Jason LaVeris

Lady Gaga

Ha őszinték akarunk lenni, Lady Gaga egy rakás másik ronda cipőjével is felkerülhetett volna erre a listára, hiszen a 2010-es évek elején szinte nem volt olyan esemény, ahol ne valamilyen polgárpukkasztó szettben jelent volna meg. Ez a 2011-es cipője ráadásul nemcsak, hogy ronda volt, de látszik rajta, hogy valószínűleg elképesztően kényelmetlen is.

Legrondább vörös szőnyeges cipők

Getty Images/Charles Eshelman

Questlove

Az amerikai zenész kicsit átesett a ló túloldalára. Oké, húzzon fel kényelmes cipőt… De egy Crocs papucsot? Tényleg? Ráadásul aranyozottat? És az Oscar-gálára? Erre egyszerűen a szavakat sem találjuk.

Legrondább vörös szőnyeges cipők

Getty Images/Chris Pizzell

Angelina Jolie

Szemből fel sem tűnik, de ha közelebbről, oldalról megnézed Angelina Jolie cipőjét, akkor egy pillanatra garantáltan neked is eláll majd a lélegzeted. De nem pozitív értelemben. A cipő sarkából valami tüskeszerűség nő ki, aminek a hegye ráadásul még véres is. Ezt a cipőt a Demóna egyik bemutatóján viselte Angie még 2014-ben, és kifejezetten erre az alkalomra készítette neki Christian Louboutin.

Legrondább vörös szőnyeges cipők

Getty Images/ Danny Martindale

Lady Gaga

Muszáj volt Lady Gagának legalább még egyszer felkerülnie a listára, hiszen a 2010-es húsruhája és hozzá passzoló húscipője mellett nem mehettünk el szó nélkül. A lábára szorosan rákötözött nyers húscafatok egészen undorítóan néztek ki.

Legrondább vörös szőnyeges cipők

Getty Images/Steve Granitz

Taylor Schilling

Első ránézésre ezzel a cipővel sem lenne sok probléma, de a közeli képeken jól látszik, hogy Taylor Schilling lábai mennyire beleizzadtak ebbe az egyáltalán nem praktikus tűsarkúba. Kinek jutott az eszébe vajon, hogy jő ötlet a cipő felső részét átlátszó, fullasztó műanyaggal bevonni?

Legrondább vörös szőnyeges cipők

Getty Images/Dave M. Benett, Mike Marsland

Marion Cotillard

Marion Dior cipőivel sem volt szemből semmi probléma, de ha hátulról is megnézed őket… Igen, jól látod, a cipők sarkai egy-egy egészen bizarr őskőkori vénuszszobrot mintáztak. Nem túl szép látvány.

Legrondább vörös szőnyeges cipők

Getty Images/ Jemal Countess, Will Ragozzino

Thomas Rhett

Ha kényelemről van szó, a férfiak tényleg nem ismernek lehetetlent. Ez előbbi arany Crocs papucs után itt egy újabb papucsborzalom, ezúttal szőrős kiadásban. Thomas Rhett 2018-ban gondolt egyet, a lábára húzta nagypapája kedvenc házi mamuszát és elcsoszogott benne a Grammy díjátadóra.

Legrondább vörös szőnyeges cipők

Getty Images/Dan MacMedan

A ronda cipők után elhoztunk pár ruhaszörnyet is a vörös szőnyegről:

Még több

Te Te Te