Erről hazudnak a legtöbbet a különböző csillagjegyek

Még a legőszintébb csillagjegyek is füllentenek időnként. Nézd meg, jellemzően miről a leggyakrabban!

Erről hazudnak a legtöbbet a különböző csillagjegyek

Talán elsőre meglepőnek tűnik, de a csillagjegyed nem csak arra van hatással, hogy mennyire vagy szerencsés, az ízlésed, vagy hogy viselkedsz egy párkapcsolatban. Arról is árulkodnak, hogy a személyiséged alapján miben füllentesz a legtöbbet. Nézd csak!

Kos

Szereted szupermagabiztosnak és erősnek mutatni magad, aki mindenben a topon van. Így a legtöbbször akkor kamuzol, ha nem érzed jól magad vagy bizonytalan vagy valamiben, illetve ha el vagy maradva valamilyen feladatoddal. Ilyenkor letagadod, hogy gondod lenne, sőt pont az ellenkezőjét állítod.

Bika

Utálod a hazugságot, de egy valamit még annál is jobban: megbántani másokat. Ezért maximum egy-egy kegyes hazugságot vállalsz be, amikor nagyon nem akarsz megsérteni valakit. Ebben a műfajban viszont kifejezetten otthonosan mozogsz!

Ikrek

Szétszórt vagy és feledékeny, ezért gyakran nem tartod be az ígéreteidet. Legtöbbször azért kamuzol, hogy ezekben a szitukban mentsd magad. Például azt mondod a melóban, hogy dugó volt reggel, pedig csak azért késtél el, mert egyszerűen elfelejtettél időben elindulni.

Rák

Szereted függetlennek, magabiztosnak és érzéketlennek beállítani magadat, holott ezeknek tökéletesen az ellentéte vagy. Gyakran állítod még a barátaidnak is, hogy nem bánt semmi, jól érzed magad egyedül, és különben sem vagy te szomorú, pedig legbelül legszívesebben zokognál.

Oroszlán

Alap, hogy te mindennel képben vagy, mindenhez értesz, és persze mindenben a legjobb is vagy. Pedig ez sokszor nincs így, mert elég felületesen állsz a dolgokhoz, de zseniálisan elő tudod adni, hogy pro vagy az adott témában, még akkor is, ha fogalmad sincs, miről van szó.

Szűz

Te sosem hibázol, és ha mégis, azt is letagadod, de még magad előtt is. Inkább gyártasz egy Gyűrűk Ura hosszúságú sztorit, amiben levezeted, hogy miért nem te vagy a vétkes, mint hogy egy mondattal beismerd és lezárd a dolgot.

Mérleg

Te vagy az, aki mindennek azt mondja, amit hallani akar. Még akkor is képes vagy egyetérteni, ha igazából tökéletesen másképp gondolod! Egyszerűen mert a másik kedvében szeretnél járni vagy épp nem szeretnél vele konfliktust.

Skorpió

Rettegsz attól, hogy átvernek és megbántanak, épp ezért igyekszel mindig őszinte lenni. Ha viszont tényleg a lelkedbe gázolnak, képes vagy akár még hazudni is, csakhogy bosszút állj az illetőn.

Nyilas

Halogatsz. Mindig. Mindent. Viszont ezt még magadnak sem vagy hajlandó beismerni, nem hogy a környezetednek. Inkább kamuzol arról, hogy miért akadtál el, vagy hogy hogyan állsz valójában az adott feladattal és mikorra leszel készen.

Bak

Sosem ismernéd be, ha valami egyedül nem megy! Inkább össze-vissza kamuzol és megküzdesz a dologgal egyedül bármi áron, csak ne kelljen segítséget kérned…

Vízöntő

Nagyon egyenes ember vagy, de az érzéseidről mindig hazudsz. Egyszerűen nem szereted kiadni, mi is zajlik le benned valójában, mert nem szeretnéd, hogy megbántsanak, de olyan is elő szokott fordulni, hogy egyszerűen nem tudod kifejezni pontosan, ezért inkább terelsz.

Halak

Hajlamos vagy ürügyeket gyártani, csak hogy ne kelljen megcsinálnod olyasmit, amihez nincs kedved. Például mindig extra sürgős családi eseményed van, amikor túlórázni kéne valakinek a melóban, vagy pont közbejön valami halaszthatatlan és nem tudsz elmenni egy barátod szülinapjára, miközben otthon filmezel a kutyusoddal.

Mi a helyzet, ha neked hazudnak?

Még több

Te Te Te