3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete májusban

Költözés, új munka vagy hatalmas magánéleti változás? Ezekre a csillagjegyekre a tavasz utolsó hónapjában hatalmas meglepetések, fordulatok várnak. Te köztük vagy?

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete májusban

A május az átmenet a tavasz és a nyár között, ezért rendszerint nagy változásokat hoz a csillagjegyek életébe. Ezúttal sem lesz ez másként, vannak olyan szülöttek, akiknek a következő hetekben a feje tetejére állnak a mindennapjai, nem győznek majd megbirkózni a sok változással. Ha közéjük tartozol, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz könnyű hónap, de minden azért történik, hogy hosszútávon boldogabb legyél.

Ikrek

Tavaly ilyenkor még azt érezhetted, sínen vagy, ami a munkát és az anyagiakat illeti. A koronavírus azonban közbeszólt, a járvány miatt az utóbbi időben nagyon sok bevételtől elestél, most ráadásul befigyelhet egy váratlan elbocsájtás is. Ne zuhanj össze, ez nem a világvége! Hidd el, mindez azért történik, hogy helyet csináljon valami újnak. Gondold át, milyen álmaid, céljaid vannak és kis lépésekben, de kezdj el haladni feléjük. Nem kell egy nap alatt megváltanod a világot, ne hagyd, hogy maga alá gyűrjön a szorongás. Az igazán szép sikerek eléréséhez időre, kitartásra és kemény munkára van szükség, ha rossz napod van, erre gondolj!

Oroszlán

Nagy fába vágtad a fejszéd év elején, mert úgy érezted, a jelenlegi lakóhelyeden már nincs maradásod, változásra van szükséged. A lakás eladás-vásárlás azonban stresszes és körülményes dolog, erre azóta te is rájöhettél. Májusban azonban végre sikerrel járhatsz és megtörténhet a várva várt költözés. Ez sem lesz könnyű menet, de közel már a cél, jön a nyugalom és az áhított pozitív változás. A pénzre ugyanakkor mindenképpen figyelj oda, ne hagyd, hogy átverjenek és olyan ingatlant sózzanak rád, ami hosszútávon inkább csak bajjal jár és nem örömmel. Ugyanez akkor is igaz, ha nem vásárlást tervezel, hanem bérlést. Gondold át kétszer, mire mondasz igent!

Skorpió

Mindegy, hogy régóta élsz kapcsolatban vagy egy friss szerelemről van szó, nagy meglepetésekre számíthatsz! Még nem is sejted, de a partnered azon töri a fejét, hogyan vesse fel, hogy szintet lépne. Ha még nem éltek együtt, összeköltözést sürget majd, ha pedig ezen már túl vagytok, könnyen lehet, hogy gyűrűt húzna az ujjadra. Először biztosan megijedsz majd ezektől a komoly döntésektől, de ne aggódj, minden a helyére fog kerülni a lelkedben és az életedben is. Gondold át előre, mi lenne a válaszod ezekre a felvetésekre, így megkímélheted a szerelmed az esetleges csalódástól.

Keresd meg a csillagjegyed a következő összeállításokban!

Még több

Te Te Te