Zseniális filmeket nézhetsz ma este a tévében

Ha péntek este már kiteraszoztad magad és ma már másra sem vágysz, csak egy kis pihenésre, kuckózz be a tévé elé, mi pedig mutatjuk, hova kapcsolj a távirányítóval!

Zseniális filmeket nézhetsz ma este a tévében

Szeretnél végre pihenni egy kicsit, mert hosszú volt a hét? Semmi gond, te csak dőlj hátra a kanapén, készíts be valamilyen filmnézős nasit vagy egy pohár bort, mi pedig soroljuk, mik lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében! Előre szólunk, nem lesz könnyű a választás, mert most is szuper a felhozatal!

Rossz versek (RTL Klub, 23:05)

A főszereplő Merthner Tamás (Reisz Gábor) 33 éves és éppen szerelmi bánata van. Párizsi ösztöndíját töltő barátnője, Anna (Nagy Katica) ugyanis úgy döntött, szakít vele. A srác totális önsajnálatba süllyed, a magánélete romokban, azon agyal, vajon a szerelem tényleg csak akkor létezik-e, amikor tulajdonképpen már nincs is. Miközben ezen töpreng, emlékeiből merítve ráébred, milyen komoly gondjai vannak a magyar társadalomnak.

Pappa Pia (TV2, 20:00)

Papi (Nagy Feró) egy igazi nyugdíjas rocker, akinek már laknia sincs hol, annyira link, ezért a Duna-parton egy lepukkant csónakházban húzza meg magát. Szomszédja, egy tehetős üzletember Wízy (Stohl András) azonban ezt is elvenné tőle, hogy buliplázát építhessen a helyére. Papi nem tudja kihez forduljon, így végül unokája, Tomi (Szabó Kimmel Tamás) segítségét kéri. A srác és a haverjai romkocsmát csinálnak a csónakházból, hogy a bevételből kifizessék az öreg tartozását. Wízy azonban nem fogja ennyiben hagyni a dolgot!

Téli mese (RTL II, 23:00)

New York nem olyan, amilyennek eddig ismertük. Lakói másképp viselkednek, öltöznek és mindig készek a csodára. Peter (Colin Farrell) bevándorlók gyermekeként érkezett, de mivel nem engedélyezték, hogy partra lépjen, egy kis hajón utazott. Később betörő lett, aki összekülönbözött a bandavezérrel, ami miatt szökevénnyé vált. Egy betörés során Peter beleszeret egy titokzatos, ám halálos beteg lányba… Egy másik rablás után őt és fehér lovát is elnyeli egy varázslatos felhő. Csak évtizedekkel később bukkan elő és már minden olyan más…

Máshol (HBO2, 23:35)

Az építész Bruno gyászol, nemrég elveszítette imádott feleségét, akivel együtt építettek egy csodaszép tengerparti nyaralót. A nő rokonai azonban úgy döntenek, elveszik a férfitól a telket és a rajta álló házikó. Bruno elhatározza, bármi áron megtartja otthonát, ezért rizikós tervet eszel ki. Azt mondja az új bérlőnek, egy csinos nőnek, hogy ezermester és segít neki a saját ízlésére formálni a házat. Ekkor még nem sejti, hogy a szerelem mindent össze fog zavarni.

Szex és halál kezdőknek (Film Mania, 21:00)

Roderick (Simon Baker) egy hét múlva megnősül, ám ekkor különös dolog történik. Kap egy e-mailt, amiben szerepel az összes nő neve, akivel valaha ágyba bújt, illetve, akivel ágyba fog bújni. Az egy dolog, hogy a menyasszonya a 29. a sorban, és fogjuk rá, hogy a 30. legénybúcsús táncosnő is belefér, de a listán összesen 101 név szerepel. Vagyis a megcsalás garantált! A pasi kétségbe esik, nem tudja, mit tegyen. Közben kiderül, az égiek hibáztak, amikor kiment a mail. Azt tanácsolják neki, semmisítse meg. De hát ezt könnyebb mondani, mint megtenni!

Nyugi, ezen felül sem maradsz filmek nélkül:

Még több

Te Te Te