Khloé Kardashian kétségbeesetten utánozza Kim Kardashiant

Az a nagy helyzet, hogy Khloé Kardashian ezzel a gesztussal csak egy dolgot bizonyította be, de azt nagyon: sajnos nem túl eredeti.

Khloé Kardashian kétségbeesetten utánozza Kim Kardashiant

Ha elhangzik a Kardashian név, nyilván mindenkinek a család őseredeti tagja, Kim Kardashian jut eszébe, és csak ezután jöhet Kourtney vagy Khloé Kardashian. És nyilván nem véletlen, pláne, ha ők maguk bizonyítják be, tényleg Kim után kullognak. Most például Travis Scott szülinapi köszöntésénél történt, hogy Khloé Kardashian posztja tökéletes koppintása lett Kim egy korábbi köszöntésének, nézd csak:

„Boldog szülinapot, #realtristan13! Emlékszem, amikor ez a fotó készült, azt mondtam, hamarosan itt a szülinapod és nekünk nincs egy normális között képünk, szóval csináljunk egyet gyorsan, amit használhatok a szülinapodkor.” – fogalmazott Kim egy márciusi posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

És akkor jöjjön Khloé Kardashian Travis Scottnak küldött jókívánsága, ami tökéletesen erre az analógiára épült. „Boldog szülinapot @travisscott!!! Emlékszem, amikor ezt a képet készítettem, azt mondtam, ezt elmentem és kiposztolom a születésnapodon.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Khloé Kardashian (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés

Hááát, nem tudjuk, mennyire díjazzák Khloé követői kedvencük #copycat hozzáállását, mi mindenesetre nem estünk tőle hanyatt.

Forrás: angol Cosmopolitan

Itt a bizonyíték, hogy a Kardashian-családban sosincs nyugi:

Még több

Te Te Te