Sosem találod ki, mennyibe kerül a Prada legolcsóbb kiegészítője

Az új TikTok-trendnek köszönhetően megtudod, mik a menő luxusmárkák legolcsóbb, bárki által beszerezhető termékei.

Sosem találod ki, mennyibe kerül a Prada legolcsóbb kiegészítője

Ha te is a hétköznapi földi halandók életét éled, akkor valószínűleg te sem a Dolce&Gabbana, a Gucci, vagy a Prada üzletben végzed a heti nagybevásárlásodat. Nyugi, ezzel nem vagy egyedül: bár valószínűleg sokan vágynának a luxusra, a menő dijáznerboltok holmijait csak kevesen tudják megfizetni. Vagy legalábbis eddig kevesen tudták! A legújabb TikTok-trend ugyanis pont azoknak a vásárlóknak szól, akik nagyon, nagyon szeretnének valami szuper márkás luxuscikket, de pénzük nem sok van rá.

A #CheapestThing kihívás lényege, hogy a tiktokerek elmennek egy-egy világhírű dijáznerboltba (például egy Chanel, Prada vagy Saint Laurent üzletbe) és megkeresik a legolcsóbb apróságot, amit még az ő pénztárcájuk is kibír – legyen az például egy szájfény, egy sminkecset,  c egy pici kitűző, vagy egy 50 dolláros (14 ezer forintos) Prada kulcstartó. Ezekről az apróságokról aztán egy menő kicsomagolós videót gyártanak, miközben ötleteket is adnak a többieknek, hogy mely dizájnerboltban mi a legolcsóbb dolog, amire lecsaphatnak.

@j.ul.e👼🏼🤍📈#saintlaurent#cheapestthing#musthave♬ UKAI SUPREMACY – overseer

És hogy ennek az egésznek mégis mi értelme van? Nos, a tiktokerek szerint a trend segítségével a hétköznapi halandók is úgy érezhetik, ha csak rövid időre is, de ők is bekerültnek a világ legkiváltságosabb embereinek körébe, és ezáltal kicsit talán elmosódik a határ a felső tízezer és a hétköznapi emberek között. Ráadásul ez a kihívás az unboxing-videókhoz hasonlóan endorfin löketet is ad az agynak, ami miatt mind a videók készítői, mind a nézői is jobb kedve derülhetnek. Ha te is kíváncsi lettél, mindenképpen keress rá a #CheapestThing kihívásra!

És akkor jöjjenek a tényleg megfizethető darabok:

Még több

Te Te Te