Tóth Andi álszentnek nevezte Tóth Gabit

Most már biztos, hogy a két énekesnő sosem lesz jóban, sőt Tóth Andi szerint az őt jó tanácsokkal ellátó énekesnő kifejezetten álszent.

Tóth Andi álszentnek nevezte Tóth Gabit

Tóth Gabi még hónapokkal ezelőtt, egy Facebook-csoportban kritizálta Tóth Andit, amiért szerinte nem mutat jó példát a fiataloknak. A köztük lévő konfliktus – sok más kényes témával együtt – ugyancsak felmerült Hajdú Péter műsorában, ahol Tóth Andi elmesélte, Gabi többször is megtalálta őt privát üzeneteivel, melyekkel az volt a célja, hogy segítsen, ám Andi szerint inkább tűntek álszentnek a sorai.

Kiderült, hogy Gabi olcsónak nevezte Andi képeit, és igyekezett magát példaként beállítani, amit érdemes követni. Amikor Andi visszaírt, hogy szerinte ez képmutatás, az énekesnő állítólag megsértődött, és nem hagyta válasz nélkül Andi üzenetét.

Aki egyébként elismeri, hogy Tóth Gabi jelenleg sokkal több eredményt felmutató énekesnő, mint ő, viszont nem érti, miért nem 15 évesen akart neki ennyire segíteni, amikor egyébként is rengetegen bántották és kihasználták. A beszélgetést is tudod megnézni:

Nem maradsz sztárhírek nélkül:

Még több

Te Te Te