5 film, ha tökéletes vasárnap estére vágysz

Ideje egy kicsit megpihenni és rákészülni testben és lélekben is a hétfőre. Kuckózz be a tévé elé, válassz ki egy filmet az ajánlónkból, és indulhat a mozizás!

5 film, ha tökéletes vasárnap estére vágysz

Mostanra biztos te is nagyon elfáradtál az egész heti hajtásban, talán már egy kis teraszozáson is túl vagy, szóval itt az ideje, hogy megpihenj egy kicsit. Bújj bele a kedvenc otthoni rucidba, takarózz be a legeslegpuhább plédedbe, válassz egy filmet alábbi ajánlónkból, majd dőlj hátra a kanapén!

Anyák napja (RTL Klub, 20:00)

Sandy (Jennifer Aniston) egy frissen elvált anyuka, akinek exférje egy nála sokkal fiatalabb nőt vett el feleségül. Ez persze nagyon bántja a hiúságát, ezért őrült versengésbe kezd riválisával. Miranda (Julia Roberts) elképesztően sikeres, ékszereket árul, de borzalmasan magányos. Anyák napján azonban feltűnik tizenéves lánya, akit annak idején örökbe kellett adnia. Jesse (Kate Hudson) egy indiai származású pasihoz ment feleségül, aki előtt annyira szégyelli rasszista anyját, hogy inkább azt hazudta, meghalt. Mindhárom nőnek hamarosan gyökeresen megváltozik az élete.

Bridget Jones babát vár (TV2, 21:15)

Bridget Jones (Renée Zellweger) szakított Mark Darcyval (Colin Firth), ezért úgy döntött, a karrierjére fókuszál. Minden rendben is lenne, ám a szerelem közbeszól, megismerkedik egy Jack (Patrick Dempsey) nevű amerikaival, aki úgy udvarol neki, ahogy még senki. Ekkor azonban megtörténik a “baj”, kiderül, hogy a negyvenes szingli babát vár. Oké, de vajon ki az apuka? Ezt még maga Bridget sem tudja biztosan…

Kellékfeleség (Prime, 21:00)

Danny (Adam Sandler) hatalmas nőcsábász, aki jegygyűrűvel az ujján szokta elkövetni a legnagyobb csínyeket. Legújabb kiszemeltjén, Palmeren azonban nem hat a trükk, a nő nem esik csapdába. Ekkor kéri meg a gyermekeit egyedül nevelő titkárnőjét, Katherine-t (Jennifer Aniston), hogy játssza el a felesége szerepét. A nő igent mond, ám hamarosan túl nagyra nő a hazugság, így még egy közös utazásra is sor kerül Palmerékkel. A kérdés már csak az, mikor és hogyan fognak lebukni.

Kémek a szomszédban (Super TV2, 21:00)

Jeff és Karen Gaffney átlagos külvárosi házaspár, akik teljesen bepörögnek attól, hogy új szomszédok költöznek melléjük. Tim (Jon Hamm) és Natalie (Gal Gadot) ráadásul ultra menők, a pasi az utazásairól ír, a nő gasztroblogot vezet és árvákon segít. De mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen! Amikor Gaffney-ék poloskát találnak egy üvegszoborban, amit tőlük kaptak, nyomozni kezdenek. Hamarosan rájönnek, szomszédaik szuperkémek. Tim és Natalie a lebukás miatt ráadásul kénytelen lesz őket is bevenni az akciójukba.

Álom doktor (HBO2, 19:30)

A Ragyogásból ismert kisfiú, Danny Torrance (Ewan McGregor) felnőtt, a hotelben átélt szörnyűségek óta 40 év telt el. Nem tudta teljesen maga mögött hagyni a múltat, az élete totálisan szétcsúszott. Igyekszik mindent elfelejteni, ám nem jár sikerrel, mert egy kislány, Abra, aki maga is rendelkezik a ragyogás képességével, hozzá fordul segítségért. A gonosz Kalapos Rose ugyanis bármit megadna azért, hogy levadássza a gyereket és megszerezze az erejét. Danny elhatározza, hogy megpróbál segíteni a kislánynak.

Inkább Netflixet néznél?

Még több

Te Te Te