Így nézett ki Meghan Markle, mikor még csak miniszoknyában statisztált az Áll az alkuban

Volt idő, amikor Meghan Markle-nek bizony olyan munkákat is el kellett vállalnia, aminek nem sok köze volt a tehetségéhez, nem úgy, mint a szexi lábaihoz. Nézd meg a videót, hogyan nyitogatta a táskákat 15 éve az Áll az alku című műsorban!

Így nézett ki Meghan Markle, mikor még csak miniszoknyában statisztált az Áll az alkuban

Meghan Markle-nek mostanában nem kell aggódnia a karrierje vagy az anyagi helyzete miatt, nyugodtan és biztonságban nevelheti kisfiát és várhatja második babáját is. Nem úgy, mint 15 évvel ezelőtt, amikor még csak próbált befutni! Akkoriban még a kanyarban sem volt a Briliáns elmék sorozat, és persze azt sem sejtette, hogy egyszer beházasodik a brit királyi családba, ahonnan rekordsebességgel dobbant is.

via GIPHY

Meghan 2006-ban még csak statisztaként dolgozott, és minden olyan munkát elvállalt, ami kicsit is beindíthatja a karrierjét. Így került az amerikai Áll az alku című tévé show-ba, ahol azon szexi lányok egyike volt, akik miniszoknyában mosolyogva nyitogatták a bőröndöket. Nézd csak!

Az egyik kolléganője a DailyMailnek elárulta, hogy nem ez volt életük legjobb munkahelye, sőt! A producerek gyakran megalázták őket a külsejük miatt és csupán szexi biodíszletként tekintettek rájuk. Állítólag folyamatosan csekkolták, hogy nem híztak-e, illetve egyre rövidebb és kihívóbb ruhákat adtak rájuk.

Meghan Markle, 2006, Áll az alku

Fotó: Getty Images/NBC

A nő elmondása szerint olyan is előfordult, hogy megtiltották nekik, hogy melltartót vegyenek fel a miniruha alá. Az ex munkatárs azt is hozzátette, hogy Meghan visszahúzódó és félénk volt, és egyáltalán nem jött be neki ez az egész, kínosan és megalázva érezte magát. Nem csoda, hogy végül csak néhány epizódot vállalt!

Meghan Markle, 2006, Áll az alku

Fotó: Getty Images/NBC

Azóta viszont eltelt 15 év, a félénk fiatal lányból mára magabiztos és erős nő, feleség és anya lett.

via GIPHY

Szeretnél még néhány izgis titkot megtudni Meghan Markle-ról?

Még több

Te Te Te