Chris Evanst zseniálisan megtrollkodta a szülinapján Chris Hemsworth

Hollywood legjobb elsőszámú Chrisének versenye folytatódik – ezúttal Chris Evans születésnapján, a másik Chris, Hemsworth jóvoltából.

Chris Evanst zseniálisan megtrollkodta a szülinapján Chris Hemsworth

Chris Evans – kapaszkodj meg – negyven (40!) éves lett tegnap, aminek alkalmából a barátai és a kollégái is felköszöntötték őt. De senki nem kívánt olyan viccesen boldog szülinapot mindenki kedvenc Amerika kapitányának, mint Chris Hemsworth.

A sztár most először foglalt bármilyen állást Hollywood legjobb Chrisének versenyében (ami, mint tudjuk közte, Evans, Pratt és Pine között folyik már évek óta a rajongók köreiben), és ezt garantáltan nem fogod kibírni nevetés nélkül. Hemsworth ugyanis a következőt posztolta az Instagramra: „Boldog 40. születésnapot Chris Evans. Nálam mindig te leszel az első  🎉🎉”. Csakhogy a mellékelt fotón nem Evans, hanem Pratt pózol mellette Űrlordként – akit amúgy a Thort alakító színész meg is jelölt a képen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés

Ez az egész egyébként már önmagában is vicces lenne, de Hemsworth mesteri trollkodása nemcsak Evanst, hanem Prattet is ugyanúgy elkapta.

Mert nem véletlen, ha erről a bejegyzésről rögtön beugrik az a tavalyi botrány, mikor Chris Prattet a legrosszabb Chrisnek kiáltotta ki egy Twitter-szavazás. A Marvel sztárjai (a többi Chrisen kívül) pedig meglepően komolyan vették kollégájuk csúfos vereségét, és egy emberként álltak ki mellette a közösségi médiában azt bizonygatva, milyen jó ember is ő. A hatalmas megmozdulás pedig elég rossz néven vette ki magát, miután a fanok rámutattak, hogy ilyen támogatást Brie Larson vagy Tessa Thompson sosem kapott – pedig őket sokkal durvább bántások érték, mint egy online szavazás utolsó helye.

Szóval ez egy igazán zseniális húzás volt Hemsworthtől. Chris Evansnek pedig ezúton is csodálatos születésnapot kívánunk!

Ne maradj le a nap sztárhíreiről:

Még több

Te Te Te