Tanúskodni akartak a gyerekei Brad Pitt ellen

Azt eddig is lehetett sejteni, hogy az ügy nem volt könnyű menet, de az újabb részlet olaj a tűzre…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tanúskodni akartak a gyerekei Brad Pitt ellen

Több hónapig tartó jogi huzavona után májusban ítéletet hirdettek Brad Pitt és Angelina Jolie gyermekelhelyezési ügyében. A pár közös felügyeleti jogot kapott, ami nagy meglepetés volt azok után, hogy a színészt exfelesége még családon belüli erőszakkal is megvádolta, de csak fokozza a tényeket, hogy a US Weekly megtudta, a gyerekek maguk kérték, hogy tanúskodhassanak az ügyben.

Azok a gyerekek, akiknek a felügyelete kérdéses, elég idősek ahhoz, hogy megértsék, mi történik. A tárgyalás érzelmi hatással lesz rájuk, de ez szükségszerű. A gyerekek közül három tanúvallomást kért. Az viszont, hogy bármelyikük elviselje azt, ami hiábavaló és semmissé lehet, indokolatlan. Kegyetlen.” – áll a papírokban. A színésznő ügyvédei szerint a gyerekeket eleve nem kellett volna olyan helyzetbe hozni, hogy tanúskodni akarjanak, és ez a bíró hibája.

Angelina egyébként mindent megtett azért, hogy John Ouderkerk bírót eltávolítsák az ügyből, mert állítólagos kapcsolatokat vélt felfedezni közte és Brad jogi csapata között. A lap úgy tudja, hogy a színésznő az év elején további dokumentumokat nyújtott be arra hivatkozva, hogy a bíró nem volt hajlandó meghallgatni az eset szempontjából relevánsnak vélt bizonyítékait, beleértve gyermekei vallomásait. „Ouderkirk bíró megtagadta Jolie asszonytól a tisztességes eljárást, és helytelenül zárta ki a gyermekek egészségére, biztonságára és jólétére vonatkozó bizonyítékait, amelyek kritikusak voltak az ügy szempontjából„ – olvasható a keresetben. Mindez azért érdekes, mert a házaspár közösen, magánúton választotta ki a férfit, hogy pontot tegyenek a családi helyzetükre.

Ezeket sem érdemes kihagyni:

Címkék: angelina jolie Brad Pitt bulvár gyermekelhelyezési per sztárhírek sztárok tanúskodás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

3 csillagjegy, akit a veszély és a kalandok éltetnek

3 csillagjegy, akit a veszély és a kalandok éltetnek

Vannak, akik mindent ezerszer átgondolnak és folyamatosan a kockázatok elkerülése lebeg a szemük előtt. Nos, ha megtalálod magad ezen a listán, akkor te egyáltalán nem tartozol a biztonsági-játékosok közé!

Ez a 4 csillagjegy egyáltalán nem bírja az egyedüllétet

Tele a naptárad programokkal és amint megebédeltél az egyik barátnőddel, már rohansz is kávézni egy másikkal? Akkor ne lepődj meg, ha szerepelsz a listánkon!

Rájöttél? Így kötötték össze a Fekete Özvegyet és Bosszúállók: Végtelen háborút

Bár a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a Fekete Özvegy bemutatóját, de végre debütálhatott a mozikban Natasha Romanoff önálló filmje. És mivel Marvelről van szó, biztosan nem lep meg, ha azt mondjuk, ebben is lelepleztek egy hatalmas easter egget.

Unatkozni jó és kell is, de nem mindegy, hogy csinálod

Unatkozni mindenki tud, gondolhatnád, de spoiler: nem így van. Az unatkozás művészet, és ha mesteri szintre fejleszted, egy csomó dolgot nyerhetsz általa.

Végre kiderült, mikor jön a Lucifer 6. évada

Premierdátumot kapott az egyik kedvenc netflixes sorozatod, a Lucifer fináléja!

A lélegzeted is eláll Palvin Barbi fürdőruhás képétől

Palvin Barbi Görögországban nyaral, ahonnan egy gyönyörű és hihetetlenül szexi fürdőruhás fotóval jelentkezett be.

Már a barátai is rettegnek Harry hercegtől

Harry herceg memoárt ír, ami nemcsak a királyi családnál, de a régi barátainál is aggodalomra ad okot: az iskola- és katonatársai is félnek attól, mi kerülhet bele a könyvbe.

3 csillagjegy, aki a legügyesebben helyezkedik

Nem véletlenül olyan ügyesek és sikeresek, ha karrierről van szó, a következő csillagjegyek ugyanis egyenesen zseniálisak, ha helyezkedésről és kapcsolatépítésről van szó.

Nyílt levél az exemhez, aki túl gyáva volt szakítani

Az igazság elviseléséhez bátorság kell, de egy szakításhoz talán ennél is több. Történetünk hőséből viszont ez teljességgel hiányzott – neki szól ez a nyílt levél.

Összegyűjtöttük a legjobb vasárnap esti filmeket

Ne agyald túl ezt az estét, ideje rápihenned a hétfőre, hiszen bizonyára sok dolgod lesz ezúttal is! Dőlj hátra, kapcsold be a tévét és válassz egyet az alábbi filmek közül!

Végre kiderült, Amerika Kapitány szűz-e vagy sem

Végre megválaszolták az MCU egyik legégetőbb kérdését. Na jó, Amerika Kapitány szüzessége nyilvánvalóan nem az, és mégis mindenki tudni akarja rá a választ.

5 fantasztikus film, ha szombat este kikapcsolódnál egy kicsit

Nincs kedved kimozdulni otthonról, mert éppen elég pörgős volt ez a hét? Nyugi, ne agyald túl, csak válassz egy filmet az alábbi listából és vedd a kezedbe a távirányítót!

Ők a legarrogánsabb csillagjegyek az összes közül

Szeretnéd tudni, ki az, akiben annyira túlteng az önbizalom, hogy az sokszor már arroganciában nyilvánul meg? Akkor csekkold le cikkünkben!