Ha Károly hercegen múlik, Archie-ból soha nem lesz herceg

Királyként Károly herceg mindent meg fog tenni azért, hogy Harry herceg és Meghan Markle fia, Archie semmiképpen se lehessen herceg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha Károly hercegen múlik, Archie-ból soha nem lesz herceg

Károly herceg tercei szerint, ha egyszer király lesz, megritkítaná a monarchia nagyságát, a célja pedig az lenne, hogy minél kevesebb kulcsfontosságú tagja legyen a királyi családnak – ezzel úgy érzi, kedvezne a népnek, akik szerinte nem akarnak egy nagyra nőtt uralkodócsaládot eltartani.

Ez viszont nemcsak a távoli rokonokat, hanem még konkrétan az unokáját, Archie-t is érintené. Károly állítólag már közölte is a fiával, Harry herceggel, hogy meg fogja változtatni azokat a szabályokat, amik megengedik, hogy Archie megörökölje a hercegi címet – ami egyébként születésénél fogva járt volna neki. Archie amúgy jelenleg hetedik a trónörökösök sorrendjében.

„Harrynek és Meghannek megmondták, hogy Archie soha nem lesz herceg, még akkor sem, ha Károlyból király lesz” – magyarázta a Daily Mailnek egy forrás. A hírt pedig állítólag egyáltalán nem fogadták jól Harryék, ami még tovább mélyítette a szakadékot köztük és a királyi család között.

Károly tervei szerint csak a trónörökösök és a közvetlen családtagjaik kaphatnak rendes címet, illetve az ezzel járó anyagi és rendőri támogatást. És miután Harryék visszaléptek az uralkodócsaládtól, ők kikerültek ebből a körből.

De Károly nemcsak a fiát, hanem a testvérét is felháborította az elképzeléseivel: András herceg szeretné biztonságban tudni a lányait, Beatrix és Eguénia hercegnőket, de a rendőri támogatás nélkül úgy érzi, ez nehéz lesz. Ők egyébként kilencedik, tizedik és tizenegyedik helyen állnak az öröklési sorban Lilibet Diana születése után.

Képben vagy a sztárvilág történéseivel?

Címkék: andrás herceg angol királyi családi hírek archie bulvár harry herceg herceg károly herceg új szabály

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

6 dolog, amit soha ne adj nászajándékba

6 dolog, amit soha ne adj nászajándékba

Személytelennek érzed, hogy pénzt adj a barátnődnek és az újdonsült férjének a házasságkötésük alkalmából? Vigyázz, mert hatalmas bakikat véthetsz a nászajándék kiválasztása közben. Például erről a listáról TILOS megvenned bármit is.

Te beszéled a kutyád szeretetnyelvét? Ha nem, most megtanulhatod!

7 éve vagyok kutyás, és nem csak az Instám, a szívem is csordultig van kutyákkal. De miközben Esterházy Miklós és Kovács Dóra Az új kutyád című könyvét olvastam, rájöttem, hogy hiába éreztem magam expertnek a témában, lehet ezt sokkal jobban is csinálni. Hogy hogyan, arról a könyv szerzőpárosát faggattam ki az Ezt BOOKold cikksorozat első állomásaként.

Donald Trump betiltotta volna, 732 millió ember viszont megőrül érte – Mi a TikTok titka? 

Az elmúlt három évben a fél világ ráfügött, a TikTok mégis sokak számára egy rejtélyes app maradt. Miért olyan addiktív, mi vele a probléma és mi is maga a TikTok? Ezt próbáltuk most megfejteni.

Az optimizmus tanulható, és azt is megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá

Optimistának senki nem születik, bár az tény, hogy egyeseknek könnyebben megy a pozitív gondolkodás, mint másoknak. Ha viszont azok közé tartozol, akik hadilábon állnak vele, akkor most nagyon figyelj, megtanítunk az optimizmusra!

3 csillagjegy, akit a veszély és a kalandok éltetnek

Vannak, akik mindent ezerszer átgondolnak és folyamatosan a kockázatok elkerülése lebeg a szemük előtt. Nos, ha megtalálod magad ezen a listán, akkor te egyáltalán nem tartozol a biztonsági-játékosok közé!

Ez a 4 csillagjegy egyáltalán nem bírja az egyedüllétet

Tele a naptárad programokkal és amint megebédeltél az egyik barátnőddel, már rohansz is kávézni egy másikkal? Akkor ne lepődj meg, ha szerepelsz a listánkon!

Rájöttél? Így kötötték össze a Fekete Özvegyet és Bosszúállók: Végtelen háborút

Bár a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a Fekete Özvegy bemutatóját, de végre debütálhatott a mozikban Natasha Romanoff önálló filmje. És mivel Marvelről van szó, biztosan nem lep meg, ha azt mondjuk, ebben is lelepleztek egy hatalmas easter egget.

Unatkozni jó és kell is, de nem mindegy, hogy csinálod

Unatkozni mindenki tud, gondolhatnád, de spoiler: nem így van. Az unatkozás művészet, és ha mesteri szintre fejleszted, egy csomó dolgot nyerhetsz általa.

Végre kiderült, mikor jön a Lucifer 6. évada

Premierdátumot kapott az egyik kedvenc netflixes sorozatod, a Lucifer fináléja!

A lélegzeted is eláll Palvin Barbi fürdőruhás képétől

Palvin Barbi Görögországban nyaral, ahonnan egy gyönyörű és hihetetlenül szexi fürdőruhás fotóval jelentkezett be.

Már a barátai is rettegnek Harry hercegtől

Harry herceg memoárt ír, ami nemcsak a királyi családnál, de a régi barátainál is aggodalomra ad okot: az iskola- és katonatársai is félnek attól, mi kerülhet bele a könyvbe.

3 csillagjegy, aki a legügyesebben helyezkedik

Nem véletlenül olyan ügyesek és sikeresek, ha karrierről van szó, a következő csillagjegyek ugyanis egyenesen zseniálisak, ha helyezkedésről és kapcsolatépítésről van szó.

Nyílt levél az exemhez, aki túl gyáva volt szakítani

Az igazság elviseléséhez bátorság kell, de egy szakításhoz talán ennél is több. Történetünk hőséből viszont ez teljességgel hiányzott – neki szól ez a nyílt levél.