Harry herceg jogtalanul használta a címét

Egy dolog, hogy nem használhatná a megszólítást, de olyan helyen tette, aminek örökre nyoma marad.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry herceg jogtalanul használta a címét

Amikor Harry herceg és Meghan úgy döntöttek, szakítanak a királyi családdal, egy csomó mindentől jogfosztottá váltak. Ilyen volt a biztonsági szolgálat, amit korábban a palota állt, az a pénz, amit Harry szintén a palotától kapott, nem utolsó sorban pedig a rangjuk. Erzsébet királynő azzal a feltétellel engedte el a párt, hogy a sussex hercege és hercegnéje titulust megtarthatják, de az ő királyi fensége megszólításról le kell mondaniuk.

Harry azonban úgy tűnik, immár sokadjára is szembement a saját családjával, ugyanis a kis Lilibet kiszivárgott születési anyakönyvi kivonatán pontosan ezen a címen szerepel, a HRH (his roxyal highness) ott figyel a herceg vezetéknevénél, sőt a keresztnévnél sussex hercege néven jegyezték be. Mindez azért érdekes, mert Meghan csak simán Rachel Meghan Markleként van nyilvántartva az okiraton. Lehetne azt mondani, hogy mindez csupán véletlen, de ha belegondolsz, neked hányféle módon kell igazolnod magad bármilyen hivatalos papíron, akkor nagyon valószínű, hogy nem tévedésből lett elírva a herceg neve. Ez pedig azt jelenti, hogy jogtalanul használta a címet, amit maga a királynő vont meg tőle.

A születési anyakönyvi kivonatot itt tudod megnézni.

Harry herceg botrányaitól hangos a sajtó:

Címkék: bulvár harry herceg lilibet ő királyi fensége sztárhírek sztárok születési anyakönyvi kivonat

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Az optimizmus tanulható, és azt is megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá

Az optimizmus tanulható, és azt is megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá

Optimistának senki nem születik, bár az tény, hogy egyeseknek könnyebben megy a pozitív gondolkodás, mint másoknak. Ha viszont azok közé tartozol, akik hadilábon állnak vele, akkor most nagyon figyelj, megtanítunk az optimizmusra!

3 csillagjegy, akit a veszély és a kalandok éltetnek

Vannak, akik mindent ezerszer átgondolnak és folyamatosan a kockázatok elkerülése lebeg a szemük előtt. Nos, ha megtalálod magad ezen a listán, akkor te egyáltalán nem tartozol a biztonsági-játékosok közé!

Ez a 4 csillagjegy egyáltalán nem bírja az egyedüllétet

Tele a naptárad programokkal és amint megebédeltél az egyik barátnőddel, már rohansz is kávézni egy másikkal? Akkor ne lepődj meg, ha szerepelsz a listánkon!

Rájöttél? Így kötötték össze a Fekete Özvegyet és Bosszúállók: Végtelen háborút

Bár a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a Fekete Özvegy bemutatóját, de végre debütálhatott a mozikban Natasha Romanoff önálló filmje. És mivel Marvelről van szó, biztosan nem lep meg, ha azt mondjuk, ebben is lelepleztek egy hatalmas easter egget.

Unatkozni jó és kell is, de nem mindegy, hogy csinálod

Unatkozni mindenki tud, gondolhatnád, de spoiler: nem így van. Az unatkozás művészet, és ha mesteri szintre fejleszted, egy csomó dolgot nyerhetsz általa.

Végre kiderült, mikor jön a Lucifer 6. évada

Premierdátumot kapott az egyik kedvenc netflixes sorozatod, a Lucifer fináléja!

A lélegzeted is eláll Palvin Barbi fürdőruhás képétől

Palvin Barbi Görögországban nyaral, ahonnan egy gyönyörű és hihetetlenül szexi fürdőruhás fotóval jelentkezett be.

Már a barátai is rettegnek Harry hercegtől

Harry herceg memoárt ír, ami nemcsak a királyi családnál, de a régi barátainál is aggodalomra ad okot: az iskola- és katonatársai is félnek attól, mi kerülhet bele a könyvbe.

3 csillagjegy, aki a legügyesebben helyezkedik

Nem véletlenül olyan ügyesek és sikeresek, ha karrierről van szó, a következő csillagjegyek ugyanis egyenesen zseniálisak, ha helyezkedésről és kapcsolatépítésről van szó.

Nyílt levél az exemhez, aki túl gyáva volt szakítani

Az igazság elviseléséhez bátorság kell, de egy szakításhoz talán ennél is több. Történetünk hőséből viszont ez teljességgel hiányzott – neki szól ez a nyílt levél.

Összegyűjtöttük a legjobb vasárnap esti filmeket

Ne agyald túl ezt az estét, ideje rápihenned a hétfőre, hiszen bizonyára sok dolgod lesz ezúttal is! Dőlj hátra, kapcsold be a tévét és válassz egyet az alábbi filmek közül!

Végre kiderült, Amerika Kapitány szűz-e vagy sem

Végre megválaszolták az MCU egyik legégetőbb kérdését. Na jó, Amerika Kapitány szüzessége nyilvánvalóan nem az, és mégis mindenki tudni akarja rá a választ.

5 fantasztikus film, ha szombat este kikapcsolódnál egy kicsit

Nincs kedved kimozdulni otthonról, mert éppen elég pörgős volt ez a hét? Nyugi, ne agyald túl, csak válassz egy filmet az alábbi listából és vedd a kezedbe a távirányítót!