Harry herceg mindenkit meglepett ezzel a bejelentéssel

Új kihívásba vág, amit 2022 végén akár te magad is a kezedben tarthatsz majd. De vajon mire készül egészen pontosan Harry herceg?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry herceg mindenkit meglepett ezzel a bejelentéssel

Nyaralót lehetne építeni a királyi család tagjairól megjelent könyvekből, viszont – milyen meglepő – egyik sem azzal az igénnyel született (ha belegondolsz, nem is születhetett), hogy őszintén, ferdítés nélkül mutassa be a családtagokat. Sokkal fontosabb szempont volt, hogy hatásvadász, szinte már sorozatszerű legyen a végeredmény.

Ez is közrejátszott abban, hogy Harry herceg úgy döntött, memoárt ír az elmúlt 36 év tanulságairól, tapasztalatairól és kihívásairól. „Ezt a könyvet nem az a herceg írja majd, akinek születtem, hanem az a férfi, akivé váltam” – szögezi le már az elején Harry herceg, aki bízik benne, hogy az ő története, a sikereivel és a kudarcaival együtt, segít majd bebizonyítani, hogy bárhonnan is érkezünk, sokkal több bennünk a közös pont, mint gondolnánk.

„Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hogy megoszthatom mindazt, amit az eddigi életem során tanultam, és izgatottan várom, hogy az emberek első kézből olvassák el az életem pontos és valóságnak megfelelő beszámolóját” – nyomatékosítja Harry herceg, aki így nem titkoltan, az Oprah-interjúhoz hasonlóan arra szeretné felhasználni írásos vallomását, hogy a saját szemszögéből mutassa be – többek között – az elmúlt évek történéseit és a királyi családdal való viszonyát is. A könyv a tervek szerint 2022-ben jelenik meg, az abból származó bevételeket pedig jótékony célokra fordítja majd a herceg.

Forrás: People

És ha már a királyi családnál tartunk:

Címkék: 2022 angol királyi család bejelentés bulvár hangosköny harry herceg könyvet ír megjelenés memoár sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Az optimizmus tanulható, és azt is megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá

Az optimizmus tanulható, és azt is megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá

Optimistának senki nem születik, bár az tény, hogy egyeseknek könnyebben megy a pozitív gondolkodás, mint másoknak. Ha viszont azok közé tartozol, akik hadilábon állnak vele, akkor most nagyon figyelj, megtanítunk az optimizmusra!

3 csillagjegy, akit a veszély és a kalandok éltetnek

Vannak, akik mindent ezerszer átgondolnak és folyamatosan a kockázatok elkerülése lebeg a szemük előtt. Nos, ha megtalálod magad ezen a listán, akkor te egyáltalán nem tartozol a biztonsági-játékosok közé!

Ez a 4 csillagjegy egyáltalán nem bírja az egyedüllétet

Tele a naptárad programokkal és amint megebédeltél az egyik barátnőddel, már rohansz is kávézni egy másikkal? Akkor ne lepődj meg, ha szerepelsz a listánkon!

Rájöttél? Így kötötték össze a Fekete Özvegyet és Bosszúállók: Végtelen háborút

Bár a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a Fekete Özvegy bemutatóját, de végre debütálhatott a mozikban Natasha Romanoff önálló filmje. És mivel Marvelről van szó, biztosan nem lep meg, ha azt mondjuk, ebben is lelepleztek egy hatalmas easter egget.

Unatkozni jó és kell is, de nem mindegy, hogy csinálod

Unatkozni mindenki tud, gondolhatnád, de spoiler: nem így van. Az unatkozás művészet, és ha mesteri szintre fejleszted, egy csomó dolgot nyerhetsz általa.

Végre kiderült, mikor jön a Lucifer 6. évada

Premierdátumot kapott az egyik kedvenc netflixes sorozatod, a Lucifer fináléja!

A lélegzeted is eláll Palvin Barbi fürdőruhás képétől

Palvin Barbi Görögországban nyaral, ahonnan egy gyönyörű és hihetetlenül szexi fürdőruhás fotóval jelentkezett be.

Már a barátai is rettegnek Harry hercegtől

Harry herceg memoárt ír, ami nemcsak a királyi családnál, de a régi barátainál is aggodalomra ad okot: az iskola- és katonatársai is félnek attól, mi kerülhet bele a könyvbe.

3 csillagjegy, aki a legügyesebben helyezkedik

Nem véletlenül olyan ügyesek és sikeresek, ha karrierről van szó, a következő csillagjegyek ugyanis egyenesen zseniálisak, ha helyezkedésről és kapcsolatépítésről van szó.

Nyílt levél az exemhez, aki túl gyáva volt szakítani

Az igazság elviseléséhez bátorság kell, de egy szakításhoz talán ennél is több. Történetünk hőséből viszont ez teljességgel hiányzott – neki szól ez a nyílt levél.

Összegyűjtöttük a legjobb vasárnap esti filmeket

Ne agyald túl ezt az estét, ideje rápihenned a hétfőre, hiszen bizonyára sok dolgod lesz ezúttal is! Dőlj hátra, kapcsold be a tévét és válassz egyet az alábbi filmek közül!

Végre kiderült, Amerika Kapitány szűz-e vagy sem

Végre megválaszolták az MCU egyik legégetőbb kérdését. Na jó, Amerika Kapitány szüzessége nyilvánvalóan nem az, és mégis mindenki tudni akarja rá a választ.

5 fantasztikus film, ha szombat este kikapcsolódnál egy kicsit

Nincs kedved kimozdulni otthonról, mert éppen elég pörgős volt ez a hét? Nyugi, ne agyald túl, csak válassz egy filmet az alábbi listából és vedd a kezedbe a távirányítót!