20 tipp, hogy te csókolj a legjobban!

Ha még soha nem csókolóztál, vagy éppen már profi vagy benne, akkor is mindig vannak olyan tippek, amelyek jól jönnek, ha fejleszteni akarod a tudásod

2021.08.25. 19:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

20 tipp, hogy te csókolj a legjobban!

Ha még soha nem csókolóztál, vagy éppen már profi vagy benne, akkor is mindig vannak olyan tippek, amelyek jól jönnek, ha fejleszteni akarod a tudásod. Az is lehet, hogy azt gondolod, kipróbáltál már mindent, de hidd el, rengeteg típusú csók van, amiről még lehet, hogy nem is hallottál. Egy szóval, ha biztos akarsz lenni benne, hogy a kiszemelted álla egyből leesik, amint megvillantod a tudásod, akkor mutatunk pár tippet, amivel még jobbá teheted a csókképességed.

Csak akkor csókolózz, ha biztos vagy benne!

Ez az első és legfontosabb szabály. A legjobb, ha csak olyasvalakit csókolsz meg, akivel igazán tervezel, hiszen különben semmiképp sem lesz olyan a csók, ahogy azt korábban elképzelted. Ha csak azért csókolsz meg valakit, mert korábban még nem próbáltad, akkor rossz tapasztalatod lesz, ami lehet, hogy gátlásokat fog ébreszteni benned.

Várd ki a megfelelő időt!

Egy jól időzített csók elmélyítheti a kapcsolatodat, az elhamarkodott csók viszont megronthatja azt. Ha készen állsz arra, hogy elcsattanjon az első, az azt jelenti, hogy törődsz a másik iránt és a következő szinte emelnéd a köztetek lévő vibe-ot. Mindenképp közös nevezőre kell jutni ezzel kapcsolatban, de 100 százalék, hogy érezni fogod, ha mindketten készen álltok rá.

Válaszd ki a megfelelő helyet!

Csak úgy, mint az életed sok másik fontos mérföldkövénél, az első csóknál is nagyon fontos a helyszín. A nagymamád háza, vagy éppen zsúfolt bevásárlóközpont nem éppen a legjobb hely, hogy elcsattanjon az első csók. Ez sokkal intimebb annál, minthogy mások előtt történjen meg. Várj addig, amíg elérkezik a megfelelő pillanat a megfelelő helyszínen, ez nagyon fontos!

Tartsd frissen a leheletedet!

Az egyik, ha nem a legfontosabb dolog: moss fogat, használj szájvizet, vagy rágózz – a lényeg, hogy legyen jó illatú a leheleted, ellenkező esetben ez elronthat mindent. Te sem szeretsz olyan személyek közvetlen környezetében lenni, akinek nem jó illatú a szája. A tervezett csók előtt kerüld a fokhagymát, a hagymát, az érlelt sajtokat és a különböző csipszeket.

Beszéljetek róla a partnereddel!

Senki nem szeretne olyan partnert, akivel nem egyezik az ízlésük a csókolózás terén. Aki jól csókol, az általában előbb lép a tettek mezejére, átveszi az irányítást, ám ezt nem mindenki szereti. Beszéld meg a fiúddal, hogy ő mit szeret és alkalmazkodj ehhez. Ha esetleg nem olyan tapasztalt, mint te, akkor tanítsd, ez is izgivé teheti a dolgokat.

Figyelj arra, hogy mit szeretne!

Ha jeleket ad a szerelmed, hogy mit szeretne, akkor figyelj ezekre a jelekre és tégy a kedvébe. Lassíts le, ha éppen azt szeretné, viszont ha szenvedélyesebb, arra is legyen mindig válaszod. Mindig figyelj arra, hogy ez nem csak rólad szól.

Néha az egyszerűbb a jobb

Nem éri meg mindig trükközni, néha sokkal jobbak a klasszikus, jól bevált módszerek: semmiképp ne menjen át a csókolózás egy fogászati kezelésbe. Kezdd kicsiben és lassan, majd amikor magabiztosabbnak és komfortosabbnak érzed az egészet, akkor szintet léphetsz.

csók

Fotó: Gettyimages

Nem tudjuk máshogy mondani: ne kapd be a partnered fejét

Ismersz olyat, aki szereti, ha teljesen nyitott szájjal csókolózol vele és beszippantod az egész fejét? Természetesen a kérdés költői, hiszen nincs ilyen. A kicsi szájrapuszik, illetve csókok sokkal intimebbek és romantikusabbak, mintha hirtelen belecsapnál a lecsóba, ezt mindig tartsd szem előtt!

Ezektől a pusziktól tuti beindul a pasid

Természetesen a száj a legjobb csókspot, de azért vannak még olyan részek, amitől beindulnak a pasik. Ezeket mindenképp próbáld ki, nagy sikere lesz.

  • A nyakon
  • Az állkapocscsont alatt
  • A fül mögött
  • Az orra hegyén
  • A homlokon
  • A vállon

Fogd fel úgy, mintha egy térkép lenne a partnered és fedezd fel!

  1. Kezdj az ajkaknál, de nyelv nélkül csókolj, majd menj lejjebb az arcára, aztán az állkapcsánál, majd a fülénél. Innen a puszik mellett simogasd meg gyengén a fülét és suttogj bele valami szexit.
  2. Lopózz mögé, puszild meg a vállát és a nyakát, majd hátul a fülénél.
  3. Gyengéden csókold meg a homlokát, majd az orrát, végül a száját. Mire odaérsz, már a klasszikus csókokra fog vágyni a partnered.

Ne vond be a tömeget a magánszférába

Még a legjobban csókoló embereknek is tudnia kell türtőztetni magát a tömegek előtt. Egyáltalán nem szexi, ha egy pár egymásba feledkezve csókolózik egy pláza padján, vagy éppen az iskola folyosóján. Ahelyett, hogy élőben újraalkotnád Camilla Cabello és Shawn Mendes videoklipjét, inkább eldugott helyeken csókolózz a pároddal.

Tartsd kordában a nyelved!

Ha túl erőszakosan használod a nyelved, az könnyen elveheti a partnered kedvét a csókolózástól. Kezdd a nyelved nélkül, aztán ha úgy érzed, hogy a párod is vevő rá, akkor próbáljátok ki a nyelves csókot. A legjobb módszer, ha körözöl a nyelveddel, azzal még nem fürdött be senki. A lényeg, hogy érezd, mit szeretne a másik és ne erőltesd rá a saját akaratodat.

A ,,rágcsáló-attitűd”

Sajnálom, de ha valaki folyamatosan rágcsálja az ajkaimat csókolózás közben, az elveszi a kedvemet az egésztől. Nem vagy te kisegér, nem ezzel kell bizonyítanod, hogy mennyi mindent tudsz. Nem arról van szó, hogy ne harapd meg gyengéden esetenként a párod ajkait, de a folyamatos harapdálás zavaró tud lenni.

csók

Flesh and Bone by Jonathan Knowles

A kísértés szexi

Játssz a partnereddel, ne add magad könnyen. Mielőtt belemerülnétek a csókolózásba, hajolj közel hozzá, érintsd meg a száddal óvatosan a párod száját, de ne add oda magad teljesen. Párszor ismételd meg és meglátod, hogy mire a csókolózáshoz értek, már minden porcikádat akarni fogja.

A kezedet is használ

Na, nem a csókolózáshoz, hanem közben. Simogasd meg a partnered haját, a nyakát, öleld át szorosan, alkalmazkodva természetesen az adott szituációhoz. Az is nagyon szexi, a két kezeddel megfogod gyengéden a fejét, vagy az egyik kezeddel a hátát, a másikkal a nyakát. Tapasztald ki, hogy melyek azok a pontok, amelyek izgalomra hozzák.

Ne mondj le egyből a partneredről, ha éppen nem csókol a legjobban

Kiábrándító tud lenni, ha valaki nagyon nem az ízlésed szerint csókol, de ne add fel egyből, próbáld meg rávezetni, hogy mi az, amit te szeretsz és melyek azok a mozdulatok, amelyeket inkább felejtsen el. Ha viszont már jó úton jár, akkor mindenképpen erősítsd meg benne, hogy ezek azok a dolgok, amiket nagyon szeretsz.

Ne legyél unalmas

Lehet, hogy van egy kifejezett csóktípus, amit nagyon szeretsz, de ez bizony idővel unalmassá válhat a partnered számára. Tanulj új mozdulatokat, próbáld ki rajta, lepd meg – meglátod, szeretni fogja ezeket az apró változásokat.

Mindig tarts magadnál ajakbalzsamot

Egy szuper, csillogós ajakbalzsam sokkal kívánatosabbá teszi a szádat, amikor csókolózásra kerül sor. Az nagyon nem szexi, ha kicserepesedett, sebes szájjal közelítesz a partnered felé.

Csukd be a szemed!

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem szeretem, ha a partnerem csókolózás közben másokat, vagy éppen engem nézeget. Szerintem az egyik legjobb dolog ilyenkor, ha becsukod a szemed és csak az érzésnek élsz abban a pillanatban. A nyitott szem tönkre tudja tenni a pillanatot.

Mutasd ki a vonzalmadat más tettekkel

A csókolózás az egyik legjobb dolog, de más mozdulatok is vannak, amelyek teljessé teszik a randiélményt. Fogd meg a párod kezét, puszild meg, suttogj valami nagyon váratlant, de szexit a fülébe, lepd meg apróságokkal, amiknek tudod, hogy örülne. A jó csók segít abban, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat, de sok olyan más tényező van, amivel fenntarthatod a tüzet.

Tippek, hogy folyamatosan égjen a láng a kapcsolatodban:

Címkék: 20 tipp csók legjobb csók tipp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

5 szempont, amit mindenképpen vegyél figyelembe, amikor felújítod az otthonod

5 szempont, amit mindenképpen vegyél figyelembe, amikor felújítod az otthonod

Szeretnéd otthonod környezettudatossá varázsolni úgy, hogy lehetőleg nem kell hozzá bankot robbantanod? Ha fogalmad sincs, hogyan is fogj hozzá, van néhány tippünk!

5 kihagyhatatlan film vasárnap estére

Sajnos már nincs sok ebből a hétvégéből, ezért azt ajánljuk használd ki, pihenj rá a hétfőre egy szuper filmmel!

Te melyik személyiségtípusba tartozol, ha konfrontációról van szó? Most végre kiderül!

A ritka kivételeket leszámítva a legtöbben nem szeretnek olyan helyzetbe kerülni, ahol a konfrontáció bármilyen formája is felmerül. Pedig sokat tanulhatsz belőle, sőt, ez a skill tökéletesen fejleszthető, szóval ne parázz tőle.

Attól, hogy nincs kedved semmihez, még nem biztos, hogy kiégtél – Így szerezd vissza az elvesztett motivációdat

Nyugi, mindenkivel megesik, hogy kicsit kicsúszik a lába alól a talaj, és nem tudja, mihez kezdjen az életével, de az a szuper hírünk van, hogy ez nem végleges állapot, csak meg kell találni azt a bizonyos hajtóerőt.

Ők voltak a TikTok és az Insta legnagyobb reménységei, mégis tragédiával végződött a sztorijuk

Közülük kerülhetett volna ki a következő Charli D'Amelio, akit több száz millióan követnek a TikTokon, ám a történetük tragikusan korán véget ért.

Filmek, amik tökéletes lezárásai lesznek a hétnek

Húzós a szeptember és szeretnél egy kicsit megpihenni? Akkor kuckózz be a kanapéra és válassz egy jó filmet estére!

Ezekről a dalokról azt gondoltad, hogy eredetiek, pedig nagyon nem

Megállás nélkül hallgattad őket, kívülről tudod a dallamukat és a szövegüket, amik sajnos nem is a szám előadójának fejéből pattant ki eredetileg.

22 trükk, hogy lecsökkentsd az ökológiai lábnyomodat

Ideje szembenézni a ténnyel, hogy a Földnek szüksége van minden segítségre ahhoz, hogy ismét régi fényében ragyogjon. A jó hír, hogy te is tehetsz érte, és még csak különösebben meg sem kell erőltetned magad hozzá.

A siker titka tényleg a korán kelésben rejlik?

Biztosan te is hallottad már, hogy a sikeres emberek korán kelnek. Kíváncsiak voltunk, hogy ez a két dolog tényleg összefügg-e, ezért egy picit utána jártunk az urban legendnek.

Újra esélyt kapsz, hogy megnyerd A nagy pénzrablás rajongói ajándékcsomagot!

Money Heist-rajongók, figyelem! Felrázzuk a hétfőt egy szuper, 24 órás nyereményjátékkal, és egy menő rajongói ajándékcsomaggal.

12 mesés ajtódísz, ha máris őszi hangulatot varázsolnál otthon

Ha téged már magával ragadott az őszi feeling, akkor ideje, hogy a kecódat is az évszaknak megfelelően öltöztesd fel!

10 fontos lecke az életről Karl Lagerfeldtől, amit utólag is köszönünk

Ma lenne 88 éves Karl Lagerfeld, akinek határozott, és gyakran nem túl szimpatikus véleménye volt a világról, divatról és a menőségről. Van viszont néhány dolog, amit zseniálisan látott – na ezeket éri meg eltanulnod tőle.

Ezt jelentik a leggyakoribb szexuális álmok

Hónapok óta eszedbe sem jutott az exed, most mégis vele szeretkeztél álmodban? Esetleg arra riadtál reggel, hogy éjszaka gondolatban megcsaltad a pasid? Az agyad ilyenkor bizony üzenni szeretne neked!