Filmek, amik tökéletes lezárásai lesznek a hétnek

Húzós a szeptember és szeretnél egy kicsit megpihenni? Akkor kuckózz be a kanapéra és válassz egy jó filmet estére!

Filmek, amik tökéletes lezárásai lesznek a hétnek

Ha számodra is extra kimerítő volt ez a hét, akkor ideje pihenned, kikapcsolódnod és elterelned a gondolataidat arról, hogy holnap ismét vár a munka és/vagy a suli. Felkészültél? Akkor jó, mert mutatjuk, mik lesznek ma este a legjobb filmek a tévében! Melyiket választod?

Beépített szépség (RTL Klub, 21:45)

Gracie Hart (Sandra Bullock) egy nem túl nőies, röfögve nevetős rendőr csajszi, aki a munkájának él és a legkevésbé sem hozza lázba egy pár szép cipő vagy egy csini ruci. Egy terrorista azonban egy szépségverseny jelentkezőit nevezi meg célpontjául, így nincs mese, Grace-nek be kell épülnie közéjük mint FBI-os titkosügynök. De vajon lehet belőle olyan szépséges nőt varázsolni, hogy ne bukjon le?

A szépség és a szörnyeteg (VIASAT3, 21:00)

Belle (Emma Watson) apukája nagy útra indul, hazafelé tartva pedig eltéved, egy szörnyeteg ejti fogságba a kastélyában. A lány elmegy, hogy megkeresse, majd amikor rátalál, magát ajánlja apja életéért. Eleinte nem igazán találja a közös hangot a szörnnyel, akivel egy egész életet le kellene élnie, ám hamarosan kölcsönösen ráébrednek, a másik az, akit mindig is kerestek. A baj csak az, hogy a falu szépfiúja, Gaston megfogadta, kiszabadítja Belle-t, hogy feleségül vehesse.

Amit nem akarsz tudni a szüleidről (RTL II, 23:20)

Frank és Nancy Teagarten (Alec Baldwin és Salma Hayek) középosztálybeli házaspár, akiknek látszólag mindenük megvan. A Tudor-stílusú hatalmas ház és a hatalmas fekete Rover legalábbis tuti. Büszkébbek tehát nem is lehetnének, amikor elvszik a lányukat a fősuli első napjára. Hazaérve azonban egy behajtó várja őket, hamarosan kiderül, ha nem tesznek valamit, az egész életük összeomlik.

Esti iskola (Super TV2, 19:20)

Teddy a gimiben nem volt jó tanuló, sőt, az érettségit sem sikerült összehoznia. Évekkel később Lisa-val jár, aki magasabban képzett nála és jobbak az anyagai körülményei is. Igyekszik tehát leplezni hiányosságait és minél gazdagabbnak kiadni magát. Eközben grilles eladóként dolgozik, ám innen kirúgják. Ekkor egy barátjától kér segítséget, aki azonban csak akkor tud neki állást adni, ha leteszi az érettségit. Teddy visszamegy a régi sulijába estire, ám nagy meglepetés éri, mikor kiderül, ki ott az igazgató most.

Mulan (HBO, 18:05)

Ha még nem láttad a Disney élőszereplős Mulan-filmjét, akkor nagyon itt van az ideje annak, hogy bepótold! A sztori szerint Kínát veszély fenyegeti, ezért a császár elrendeli, hogy minden családból vonuljon be a seregbe egy férfi. Igen ám, de Mulan apjának „csak” két lánya van, így neki kellene ismét páncélt öltenie, ami bajos, hiszen már öreg és beteg, noha egykor nagy harcos volt. Mulan elhatározza, hogy megvédi idős apukáját és férfinak álcázva magát bevonul a seregbe. Ha rájönnek, nagy bajba kerül…

Inkább sorozatoznál? Nem hagyunk ajánlatok nélkül:

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te