Ők voltak a TikTok és az Insta legnagyobb reménységei, mégis tragédiával végződött a sztorijuk

Közülük kerülhetett volna ki a következő Charli D’Amelio, akit több száz millióan követnek a TikTokon, ám a történetük tragikusan korán véget ért.

Ők voltak a TikTok és az Insta legnagyobb reménységei, mégis tragédiával végződött a sztorijuk

Szépek, tehetségesek és már több százezren vagy épp millióan követték őket. Az Instagram és a TikTok legnagyobb reménységei voltak ők, azonban a történetüknek nagyon nem happy end lett a vége. Volt, akit megöltek, másoknak az egészségével volt probléma – de mindegy, mi volt a haláluk oka, a tragédiájuk megrázta az egész internetet.

Catie Loane

Az ausztrál farmerként dolgozó lány csupán 19 éves volt, mégis már ő vezette a Tasmániában található 600 hektáras családi farmot. Ő volt a TikTok kedvenc állatbarátja, a videóit több, mint 100 ezren követték. Ezekben Catie mindig vidámnak tűnt és elégedettnek az életével, a lány végül mégis öngyilkos lett. A döntésének okait nem hozták nyilvánosságra.

@catieloane

Who’s driving to Tasmania #womeninag

♬ original sound – hunter paige

Swavy

Idén júliusban hunyt el Matima Miller, művésznevén Swavy, akit majdnem 4 millióan követtek a TikTokon, az elsősorban táncos videóit pedig több tízmillióan lájkolták. A srácot július 5-én Delaware-ben lelőtték. A halála ismét felszította a soha nem csillapodó feszültséget a rasszizmussal és a fegyvertartással kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban, nem véletlenül: ismét egy fiatal tehetség halt meg az értelmetlen erőszak miatt.

@babyface.s

1-10😅 if you like them which one would you say Is #1 for you?… #Fyp

♬ audio made by shovvxaa – kai

Emily Mitchell

A Hidden Way nevű blogot vezető Emily Mitchell amolyan momfluenszer volt, a tippjeit több százezren követték. Emily éppen az ötödik kisbabájával volt terhes, erről szólt a legutolsó posztja is: arról írt, hogy a császármetszéssel szülő anyák éppen olyan hősök, mint akik természetes úton adnak életet a gyermeküknek – Emily az ötödik babáját is így tervezte megszülni. Csakhogy tavaly egy decemberi reggelen váratlanul rosszul lett. Később kiderült, hogy tüdőembóliája volt. Ő és a kisbaba három nappal karácsony előtt hunytak el.

Alexis Sharkey

Tavaly hálaadás után tűnt el Alexis Sharkey az Instagram egyik beauty influenszere. A lány egyre népszerűbb volt a közösségi oldalon, már több, mint 80 ezren követték mikor hálaadás után egy nappal rátaláltak a holttestére. A családja és a barátai a férjét gyanúsítják, szerintük ugyanis Alexis nem egyszer említette, hogy verbálisan és fizikailag is bántalmazta őt. A férfi természetesen mindent tagad, a rendőrség pedig azóta is nyomoz az ügyben.

Siya Kakkar

Tudtad, hogy a TikTokot a világon Indiában töltötték le a legtöbben? Éppen ezért, ha a bollywoodi TikTokon leszel népszerű, az már instant óriási teljesítménynek számít. Ezt sikerült elérnie Siya Kakkarnak, akit 2,3 millióan követtek, a videó pedig több, mint 40 millió lájkot kaptak. A népszerűség azonban nem garantálja a boldogságot: a csupán 16 éves Siya Catie-hez hasonlóan öngyilkos lett.

@siya_kakkar

Na chahat ki kami thi, na chahne valo ki♥️ #foryou #tiktokindia #trending #viral #siyakakkar #fyp @tiktok_india

♬ original sound – Dimple paul

A hírnév és a tragédia gyakran sajnos kéz a kézben járnak:

Még több

Te Te Te