5 kihagyhatatlan film vasárnap estére

Sajnos már nincs sok ebből a hétvégéből, ezért azt ajánljuk használd ki, pihenj rá a hétfőre egy szuper filmmel!

5 kihagyhatatlan film vasárnap estére

Már csak pár óra van hátra ebből a hétvégéből, ezért, ha eddig nem tetted, most már pihenj egy kicsit. Ideje feltérképezni, hogy milyen filmeket adnak a tévében, aztán már csak annyi dolgod van, hogy elkészítsd a pattogatott kukoricát, mielőtt beülnél a képernyő elé.

Édes november (VIASAT3, 00:50)

Nelson Moss (Keanu Reeves) üzletember, aki egy napon azért bukik meg az autóvezetői vizsgán, mert megismerkedik egy Sara nevű lánnyal (Charlize Theron). A fiatal nő különös modora egyszerre vonzza és taszítja, ezért nem tudja annyiban hagyni a dolgot. Ekkor azonban Sara elmondja neki, halálos beteg és már nincs sok neki hátra. Nelsont ez nem érdekli, azt azonban nem tudja, nem ez a lány egyetlen titka…

A (sz)ex az oka mindennek (RTL II, 23:20)

Egy egyéjszakás kaland során Lainey (Alison Brie) és Jake (Jason Sudeikis) egymással veszítik el a szüzességüket, majd többé nem találkoznak. Lainey ezután valahogy mindig a rossz pasikat fogja ki, Jake pedig igazi nőcsábásszá válik. Egy nap újra összefutnak és maguk sem hiszik el, de furcsa érzéseik támadnak egymás iránt. Jobb lenne őket elfojtani?

Tenet (HBO, 21:00)

Egy orosz fegyverkereskedő azon ügyködik, hogy valamilyen módon kirobbantsa a harmadik világháborút, ezt kell megakadályoznia a két főszereplőnek, akiket John David Washington és Robert Pattinson alakítanak. Mindketten szuperképzett nemzetközi kémek, akik alkalmasak lehetnek a feladatra. A küldetés során azonban rájönnek, semmi sem az, aminek látszik, még az idő sem.

A vágyak szigete (HBO, 23:25)

Mr. Roarke különleges élményt kínál, azt állítja a szigete minden titkos vágyat képes teljesíteni. Egy nap egy verseny győzteseit látja vendégül, köztük olyat, aki egy lánykérést szeretne másképp alakítani, és olyat is, aki csak bulizni akar non-stop. Az álom azonban hamar rémálomba csap át, a vendégeknek pedig meg kell fejteniük, mi történik valójában a szigeten.

Angyali szemek (Film Mania, 20:00)

Catch (James Caviezel) megmenti Sharont (Jennifer Lopez) egy bűnözőtől, ekkor találkozik két sebzett lélek. A nő rendőr, a pasi leginkább csavargónak tűnik. Sharon máskor is összefut Catch-csel és egyre inkább az az érzése, hogy már korábban is találkoztak, de a férfi elzárkózik ettől a kérdéstől. Mindketten komoly terhekkel küzdenek és csak egymásra számíthatnak a bajban.

Nem bírsz betelni a filmekkel? KATT:

Még több

Te Te Te