5 szempont, amit mindenképpen vegyél figyelembe, amikor felújítod az otthonod

Szeretnéd otthonod környezettudatossá varázsolni úgy, hogy lehetőleg nem kell hozzá bankot robbantanod? Ha fogalmad sincs, hogyan is fogj hozzá, van néhány tippünk!

5 szempont, amit mindenképpen vegyél figyelembe, amikor felújítod az otthonod

Úgy érzed, ráférne már a kuckódra egy alapos tatarozás, de nem mersz elköteleződni egy teljeskörű felújítás mellett? Aggódsz azon, hogy mostanában az egekig ugrottak az építőipar árai, pláne, ha a lehető legjobb minőséget szeretnéd? Ha ránk hallgatsz, legalább az otthonod legfontosabb részének a rekonstrukcióját nem halogatod spórolás címszó alatt – ez pedig nem más, mint a tető.

A régebbi háztetők ugyanis egyre kevésbé vannak már biztonságban, hiszen az előrejelzések szerint egyre sorra megdőlnek majd a szélrekordok és a nagyobb erejű viharok gyakorisága is nőni fog a következő évtizedekben. Ezért azt tanácsoljuk, hogy még időben korszerűsítsd az otthonodat a Terrán segítségével. Ha pedig a környezettudatosság is fontos a számodra, akkor egészen konkrétan a Generon napelemes tetőcserepet ajánljuk.

Semmi gubanc

Van egy nagyon nyomós érvünk arra, hogy ha eddig halogattad a felújítást, akkor miért vágj bele még idén és ez csupán két szó: otthonfelújítási támogatás. Ez pedig biztosan igényelhető akár 50% visszatérítéssel.

Terrán Generon

Fotó: Terrán

Dőlj hátra, neked nincs dolgod

Úgy érzed, nem neked találták ki ezt az egész napelem-bizniszt, mert egyszerűen túl nagy macerának tűnik. Ne aggódj, a rendszer beépítése nem annyiból fog állni, hogy update-elik a tetődet, aztán udvariasan elköszönnek tőled. Nem: végig fogják a kezed és elmagyarázzák, hogyan működik majd a napelem, a beüzemelést pedig 100%-ban a szakemberek végzik majd el, nem neked kell órákig bújni a netet, hogy megfelelő segítséget találj.

Kellemest a hasznossal

A Terrán Zenit és Rundo termékcsalád darabjai mellé tökéletesen passzolnak a Generon napelemes cserepei, ezért kompromisszumot sem kell hoznod, ha te mondjuk a mediterrán stílust bírod, ezért egy barna tető az álmod, vagy csíped a lekerekített formákat, a Generon ugyanis mindkettő mellett szuperül néz ki és kicsit sem lóg ki a sorból. Ja, és nem óriási kitüremkedésnek fogod látni a tető felületén a napelemet, hiszen lazán besimul a többi cserép közé.

Terrán Generon

Fotó: Terrán

A környezetvédelem menő

A napelem alapból egy kifejezetten zöld választás, ha egyszer belevágsz a házad felújításába. Tudtad például, hogy az egész emberiség éves energiafogyasztását (amit most elsősorban kőolaj termeléssel oldunk meg) a Nap egy órányi energiakibocsátása teljes egészében fedezné? Kicsiben pont így segít neked is egy napelem. A Generonnak pedig van egy plusz zöld pontja: mivel betoncserép az alapja, ezért a gyártásának energiafelhasználása és általában a környezetterhelése is sokkal kisebb, mint egy szimpla napelemé.

Para? No para!

Ha minket kérdezel, a tetővel kapcsolatos legrosszabb rémálmunk, ha egy durvább eső, sőt: jégeső miatt beázik, majd hosszú ideig szenvedni kell a klasszikus vödrös vízgyűjtő módszerrel, mert nehézkesen/lassan megy az ügyfélszolgálaton az intézkedés, esetleg a cserepeket külföldről szállítják be. A Generonnal ilyen problémád nem lesz, miután a 20 éves garanciaidő alatt könnyű és gyors ügyintézést biztosítanak. Plusz, a napelemes tetőcserepet Magyarországon gyártják, ezért pikk-pakk megoldanak egy esetleges cserét is.

Nem tudod, hogyan fogj hozzá? Vedd fel közvetlenül a gyártóval a kapcsolatot itt.

Még több

Te Te Te